Buchet de mireasă cu gălbenele

Un buchet de mireasă cu gălbenele este o alegere inedită pentru o mireasă. Însă noi suntem sigure că va arăta minunat asortat unei rochii boho, delicată și fluidă.

Buchetul este perfect pentru o nuntă la final de primăvară sau început de vară, când gălbenelele sunt în sezon și arată cel mai spectaculos.

Poate nu ai văzut prea des gălbenele în florării. Sau poate ai auzit de ele doar în ceaiuri și alte remedii naturiste.

Dar ele sunt niște flori mari, frumoase și rezistente. Se potrivesc în buchete cu tematică rustică sau combinate cu flori de câmp.

Acest buchet de mireasă conține gălbenele, mușețel, Lisianthus, Mathiola, sânziene și frunze în diferite nuanțe de verde.

Pentru un aspect și mai delicat, l-am prins cu o panglică de mătase.

Pe Pinterest găsești o selecție generoasă de buchete rustice, potrivite pentru o nuntă relaxată sau pentru cununia civilă.

Pentru a afla ce tip de buchet de mireasă ți se potrivește, te invităm să citești acest articol, Ghidul buchetelor de mireasă. Este un material elaborat, ce prezintă tipologia buchetelor de mireasă, culori, stiluri, dar și buget. Sigur îți va fi de folos.

Dacă ți-a plăcut acest buchet de mireasă cu gălbenele, te invităm să ne scrii pe contact@florisauvage.ro și să ne spui cum ți-ai dori să fie buchetul ideal pentru tine.

Data: