Buchet de mireasă rustic de vară

Un buchet de mireasă rustic de vară, ce conține mușețel, garofițe, sânziene, grâu, gălbenele, flori albastre de Oxypetalum și câteva crizanteme. Vezi toate buchetele de mireasă aici.

Acest buchet de mireasă a fost asortat cu o rochie diafană, cu motive tradiționale românești. Mireasa a dorit să regăsească câteva culori din broderia rochiei și în flori. Zis și făcut, am ales flori care să se potrivească, astfel încât rezultatul final a fost unul armonios.

Pentru a afla ce tip de buchet de mireasă ți se potrivește, te invităm să citești acest articol, Ghidul buchetelor de mireasă. Este un material elaborat, ce prezintă tipologia buchetelor de mireasă, culori, stiluri, dar și buget. Sigur îți va fi de folos.

Iată și alte articole pe blog referitoare la buchete de mireasă cu flori de câmp. Sunt niște buchete minunate, atât de naturale și de proaspete!

De asemenea, te invităm pe canalul de Youtube Flori Sauvage, unde discutăm subiecte relevante pentru mirese și oferim ajutor în creionarea marelui eveniment.

Pe noi ne găsești la contact@florisauvage.ro, ne poți scrie oricând.

Categorie:
Data: