Buchet de mireasă cu scoici

Vă prezentăm poate cel mai special buchet din portofoliul nostru: un buchet de mireasă cu scoici.

Este potrivit pentru o nuntă cu temă marină, sau poate chiar o nuntă pe plajă, sub un apus la malul mării. Pentru insipirație, te invităm să citești și alte idei pentru nunta pe plajă la noi pe blog.

Ne-a plăcut tare mult să îl lucrăm, deși este foarte migălos și necesită atenție la detalii. Fiecare părticică din el a fost adăugată manual, bucată cu bucată.

Conține scoici de diferite dimensiuni, melci albi și colorați, arici de mare roz-perlat și stele de mare albe și galbene. De asemenea, am adăugat și câteva accesorii tip bijuterie, precum perle, mărgele de sticlă și cristale. La final, am pus câteva accente de albastru prin floricele albastre uscate.

Îl poți asorta cu o rochie de mireasă lejeră, din dantelă sau din voal. L-am accesorizat cu o panglică albastru-pal, care se potrivește cu florile albastre din buchet și cu nuanța mării.

Poate fi reprodus în același stil și cromatică în orice sezon. În plus, avantajul lui este că rămâne frumos pe termen nelimitat, deoarece are doar materiale naturale rezistente.

Daca îți place ideea acestui buchet de mireasă cu scoici, ne poți scrie un mesaj la contact@florisauvage.ro și vom creiona împreună buchetul potrivit pentru tine.

Vezi și alte buchete de mireasă în portofoliu sau inspiră-te pe pagina noastra de Pinterest.

Categorie:
Data: