*
Aranjamente florale3 idei de coronițe din flori naturale pe care le poți purta în ziua nunții

3 idei de coronițe din flori naturale pe care le poți purta în ziua nunții

Vă mai amintiți coronițele din flori naturale pe care vi le împleteau bunicile voastre atunci când erați mici? Ei bine, ce părere aveți ca în locul unei diademe clasice, să purtați în ziua nunții o coroniță din flori naturale, realizată manual, special pentru nevoile și gusturile voastre.

Florile sunt extrem de importante în ziua nunții, fie că vorbim de aranjamentul meselor, semnul de la intrare, buchetul miresei sau cele ale domnișoarelor de onoare și lista continuă, dar cum ți se pare ideea de a purta florile sub forma unui accesoriu esențial pentru ținuta ta?

Dacă îți surâde propunerea noastră, iată 3 idei de coronițe din flori naturale pe care le poți purta în ziua nunții, iar la finalul articolului vei avea parte și de o surpriză.

Coronița rustică de mireasă

dsc 1506 w scaled 1

Această coroniță mireasă rustică este potrivită pentru o nuntă cu tematica florilor de câmp. A fost creată ca pereche a unui buchet de mireasă cu mușețel.

A fost realizată, bineînțeles, cu mușețel, flori albastre ca Oxypetalum și Nigella, puțin Lisianthus alb și câteva frunzulițe. Astfel, coronița a avut un aspect proaspăt, de grădină.

Florile de câmp pe care le folosim în accesorii nu sunt atât de fragile pe cât crezi. Ele nu sunt culese din flora spontană, ci sunt flori cultivate, soiuri speciale pentru asemenea producții de flori. Astfel, prin tipul de flori folosite, dar și prin tratamentele de conservare pe care le aplicăm, coronița rezistă mai multe ore.

Nu trebuie să îți faci griji, va arăta bine pe toată durata evenimentului.

Coronița cu flori galbene pentru mireasă

dsc 1555 w scaled 1

Coronița a fost realizată cu flori mici, delicate, precum iasomie, floarea-miresei, Astrantia, mușețel și frunze de Alchemila.

În plus, mirosea divin datorită iasomiei! Florile au fost montate pe o bentiță subțire, care se așază ușor pe cap, este comodă de purtat și se asortează cu orice coafură, fiind simplă și delicată.

Această coroniță mireasă cu flori galbene a fost creată ca pereche a unui buchet minunat, tot galben, pe care îl poți vedea aici.

Coronița din flori de câmp pentru mireasă

coronita mireasa cu flori de camp

Coronița de mireasă realizată din flori de câmp a adus extrem de multă bucurie celei care a purtat-o. Ea a fost perechea buchetului cu flori de câmp, în nuanțe pastelate și delicate de ivory, roz pal și bleu.

Nu putem uita reacția miresei atunci când a văzut-o pentru prima oară și nici cuvintele ei care au reușit să întreacă orice descriere literară pe care am fi putut-o face acestui buchet.

„Sunt perfecte! Vă mulțumesc enorm! Mă bucur că v-am ales, am simțit că pot avea încredere în voi!”

Bonus: accesoriu cu lalele

dsc 0834 scaled 1

Acest accesoriu va înfrumuseța orice ținută, fie că alegi să îl porți în ziua nunții tale ori în oricare altă zi, chiar și una obișnuită.

Accesoriul cu lalele a fost realizat pe un suport de bentiță cu fetru, fiind foarte comod de purtat. Am folosit pentru crearea lui petale de lalele românești. Totuși, nu uita că în funcție de preferințele tale, îl putem realiza cu orice floare cu petale mari.

Este un accesoriu de tip fascinator. Accesoriile fascinator pornesc de la tradiția britanică care spunea că la evenimentele regale femeile nu trebuiau să vină fără o pălărie pe cap. Cu timpul, aceste fascinators au devenit veritabile elemente de fashion, fiind foarte elaborate și cu adevărat spectaculoase.

Scrie-ne pe hello@florisauvage.ro și spune-ne care accesoriu ți-a plăcut mai mult.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat