Buchet mireasă cu flori galbene

Acest buchet mireasă cu flori galbene a adus multă bucurie celei care l-a purtat în ziua cea mare. Vezi și alte buchetele din portofoliu aici.

Buchetul a fost realizat dintr-un mix de flori deosebite, precum trandafiri de grădină galbeni, miniroze crem, floare de mazăre galben-pai, Mathiola, Helleborus verde, Lisianthus alb și galben și floarea miresei românească.

Ne-a plăcut tare mult să realizăm acest buchet. Iar mireasa ne-a scris după eveniment câteva cuvinte care ne-au încântat:

”Mă bucur enorm că am ales Flori Sauvage! Sunteți minunate, fetelor! Dați dovadă de gingășie, măiestrie și pasiune pentru flori. Totul a ieșit minunat, așa cum am vrut. Mulțumesc mult!”

Pentru a afla ce tip de buchet de mireasă ți se potrivește, te invităm să citești un material special: Ghidul buchetelor de mireasă. Este un material elaborat, ce prezintă tipologia buchetelor de mireasă, culori, stiluri, dar și buget. Sigur îți va fi de folos.

De asemenea, te invităm pe canalul de Youtube Flori Sauvage, unde discutăm subiecte relevante pentru mirese și oferim ajutor în creionarea marelui eveniment.

Iată și pe Pinterest o sumedenie de idei folositoare pe care le-am adunat de-a lungul timpului.

Pe noi ne găsești la contact@florisauvage.ro, ne poți scrie oricând.

Categorie:
Data: