*
Decoruri de CraciunCe ateliere pregătim în decembrie

Ce ateliere pregătim în decembrie

M-am gândit să trec astăzi în revistă toate atelierele pe care noi le pregătim în luna decembrie. E acea perioadă din an în care avem ocazia să meșterim coronițe pentru casele noastre sau pentru a le dărui celor dragi. Așa că vor fi câteva ocazii faine, la care vă invităm și pe voi să fiți parte.

iată ce ateliere organizăm în luna decembrie:

Duminică, 4 decembrie, ora 11:00 – Atelier de coronițe festive pentru Moș Nicolae,la Philocaly, unul dintre locurile minunate din București
 Sâmbătă, 17 decembrie, ora 11:00 – Atelier pentru părinți și pitici de făcut coronițe de Crăciun la Prăjituresele, o grădina boemă cu prăjituri alese.
 Duminică, 18 decembrie, ora 11:00  – Atelier de coronițe festive pentru Moș Crăciun, tot la Philocaly
 Joi, 22 decembrie, ora 19:00 – Atelier de aranjamente pentru masă de Crăciun,la Prăjiturese  

Ce îți aduce, de fapt, un atelier?

Îți aduce un timp pentru tine. Un timp în care îți ieși din ritmul cotidian și te dedici creativității.

Un timp pe care ți-l dedici și de care te bucuri din plin.

Cele două locații alese anul acesta sunt speciale. Ambele.

Prima, Philocaly este cea unde ne-am dat întâlnire la sfârșit de octombrie și am creat coronițe de toamnă. Poți vedea mai multe imagini de la acel atelier aici.

Imaginați-vă un loc cu lumânări aprinse în sfeșnice superbe pe masă, ceaiuri bune băute în cești din cel mai delicat porțelan și o gazdă ce inspiră feminitate și poezie prin toți porii. Cum de altfel, tocmai ce și-a lansat al doilea volum de poezii. Îl găsiți aici.

La ateliere vom crea coronițe pentru ușă. Sau pentru orice spațiu consideri tu potrivit.

Folosim materiale naturale, ca parte din dorința noastră profundă de a păstra mediul înconjurător la fel de frumos.

Ocazii de timp frumos la care te invităm cu drag. Îți poți rezerva și tu locul de aici.

A doua locație este un spațiu tare îndrăgit mai ales de familiile cu copii. La Prăjiturese este acea locație unde găsești super prăjituri (și nu numai), făcute din ingrediente naturale și sănătoase. Dar ,mai ales, făcute cu drag și dragoste. Acesta cred că este secretul Prăjitureselor. 🙂 Atunci când mănânci o prăjitură, te transpui parcă în copilărie, când mâncai prăjituri super bune făcute de o mătușă pricepută.

Pentru primul atelier ne-am gândit că ar fi potrivit să ne vedem într-o zi de week-end, să puteți veni și cu cei mici și să meșterim împreună coronițe. Va fi un atelier lejer, frumos, de ținut minte ca experiență frumoasă alături de pitici.

Apoi, tot aici, dar mai aproape de Crăciun, vom lucra într-o seară de joi aranjamente pentru masa de Crăciun. Să îți împodobești masa și casa, e parte din frumosul acestei perioade. Așadar, o experiență creativă, la ceas de seară, pentru tine și o prietenă dragă, alături de un ceai sau un pahar de vin.

Cam atât.

Nu mai e mult și vom simți mirosul de brad, de portocale, de turtă dulce…:)

Iar noi ne dorim ca toată această perioadă de dinainte de sărbători să fie frumoasă și netulburată (cât se poate) de zgomot și prea mult. Să fie multe momente de liniște și liniștire, introspecție, lecții de frumos și creativitate…Toate, laolaltă, să ne bucure sufletul!

De abia așteptăm.

A scris cu drag,

Georgiana

www.florisauvage.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat