*
Coronite de toamnaAtelier coronițe de toamnă într-un loc superb

Atelier coronițe de toamnă într-un loc superb

Acest atelier de coronițe de toamnă a fost pur și simplu minunat! Nu că îl laud singură :)), doar că atelierele de toamnă au ele un aer aparte.

Au o tihnă a lor. Nu e încă zarva aia de dinainte de Sărbători, ci e pur și simplu un moment de reconectare atât de bine-venit.

Toamna avem nevoie să ne domolim un pic ritmul, să ne îngrijim mai mult de casa noastră, cuibul nostru și să acordăm timp momentelor de liniștire.

Iar un atelier de coronițe de toamnă pur și simplu asta este…un moment de reconectare cu sinele, un moment de creativitate.

Cum a fost?

imagine atelier coronite de toamna philocaly inspiratie atelier colegi angajati creativitate

Mai întâi unde…

Ne-am adunat într-o Duminică pe strada Frumoasă, la Philocaly. Dacă ați intrat vreodată în contact cu această oază de frumos și poezie, numită Philocaly, cu siguranță ați rămas pe vecie îndrăgostite. Yep, this is happening!

Materialele…

Am avut doar materiale naturale, unele stânse de noi în atelier, altele proaspăt culese pentru că am vrut să creăm ceva organic.

Au fost măceșe, diverse ierburi înalte, pufuri cum le zicem noi, frunze colorate de toamnă, hortensie de toamnă, flori uscate și colorate, păstăi de salcâm (pe care eu uneori le mai mănânc) , nuci, castane, alune de pădure și ghinde. Cu siguranță am uitat să menționez unele chestii, dar cam în această sferă au fost.

atelier de toamna pregatiri inspiratie workshop

Am creat, așa cum spune și numele atelierului, coronițe de toamnă. Ce a fost frumos și inedit? Că ne-am construit pe loc baza coroniței. Din nuiele care se îndoaie foarte ușor, le-am învățat pe fete să-și construiască aceasta bază.

Apoi, am pornit cu celelalte materiale, cu cele care ne oferă volumetrie: crenguțele de măceșe, crenguțele cu diferite frunze. De aici coronițele și-au căpătat diferite forme. Unele fete au realizat niște creații asimetrice, cu măceșe pe o parte, frunze pe cealaltă. Alte fete au mers pe o variantă mai liniștită, cu elemente prinse de bază și fără multă volumetrie.

În orice caz, de fiecare dată ne minunăm cum, din aceleași materiale, ies coronițe atât de diferite. Fiecare își traspune stilul stilul și personalitatea, în propria creație.

Crearea unei coronițe este un exercițiu de creție și imaginație.

Cum spuneam și la început, spațiul este și el foarte important. Philocaly te inspiră la visare, te duce cu gândul la frumusețe și feminitate. Un loc minunat în care să ne desfășurăm creativitatea și să aducem frumosul interior la suprafață.

detalii ateliere creative relaxare corporate angajati
un mesaj secret 🙂 către fiecare participantă la atelier

Mă bucur că am avut această ocazie, aceea de a ține atelierul alături de colega mea, Alexa, dar și de a împărtăși aici, cu voi, bucuria de după.

Să rămână amintire a unei întâlniri frumoase. Într-o duminică de final de octombrie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat