*
Buchete de mireasaCadouri de Crăciun sustenabile pentru echipa ta

Cadouri de Crăciun sustenabile pentru echipa ta

În articolul pe care l-am pregătit astăzi pentru voi, dorim să vă povestim despre ce înseamnă Crăciunul pentru noi, fetele de la Flori Sauvage, anume să oferim experiențe și obiecte florale și botanice sustenabile, care să aducă spiritul sărbătorilor în casa colegilor și partenerilor cu care ai lucrat în 2023.

Astfel, vă prezentăm mai jos, punctual, beneficiile atelierelor de Crăciun pe care le realizăm, in house, în cadrul fiecărei companii, de asemenea, vorbim și despre kit-urile cu Coronițe de Crăciun, iar la final, dar nu în cele din urmă, avem Coronițele de Crăciun realizate în atelierul nostru, care pot fi un cadou ideal pentru parteneri.

Se apropie Crăciunul și, pe lângă Secret Santa, poate că dorești să oferi un cadou special echipei cu care ai lucrat atât de frumos în anul care este pe cale să treacă. Ați trecut prin multe, ați gândit proiecte împreună, ați fost alături unii de alții în momentele frumoase, când duceați la capăt evenimente importante sau în clipele mai puțin bune.

Perioada sărbătorilor este momentul în care îți poți răsplăti echipa, în care le poți mulțumi cu un cadou sau un gest. De asemenea, poți oferi un ceva drăguț, unic și partenerilor cu care ai colaborat până acum.

Știm cât importantă este perioada Crăciunului pentru noi toți, așa că dorim să te ajutăm să alegi cea mai frumoasă atenție pentru oamenii cu care ți-ai petrecut mai bine de jumătate de zi împreună

Atelierele: răsfață echipa cu o activitate plăcută la birou

Când am început să gândim această listă de cadouri, atelierele de tip teambuilding au fost favoritele noastre.

Poți oferi echipei tale o experiență unică, sustenabilă, direct la birou. Această activitate îi va ajuta pe oameni să se conecteze mai bine cu colegii lor și îi va încuraja să se destindă. Va fi un fel de premiu pe care îl poți oferi după un an intens de muncă.

Cum se desfășoară această activitate? Ei bine, noi venim in house, chiar la sediul vostru, și vom ghida o activitate care poate lua forma unui atelier de Coronițe de Crăciun sustenabile sau de decorațiuni pentru set-up-ul meselor de Crăciun. Bineînțeles, suntem deschise la orice tip de atelier floral doriți.

De asemenea, fiecare element pe care îl introducem în design este natural, iar activitatea încurajează oamenii să lucreze direct cu mâinile, să simtă fiecare ramură, plantă, textură, să trăiască o experiență raw, autentică și să se conecteze cu natura și cu ce are ea de oferit.

În urma atelierului, fiecare persoană implicată va rămâne cu o amintire frumoasă, cu decorațiunea pe care au creat-o alături de colegi.

Beneficiile atelierelor de Crăciun:

 • Lucrul cu mâinile și crearea propriei decorațiuni reprezintă un moment ideal de conectare cu sinele, dar și cu ceilalți.
 • Participarea alături de ceilalți membri ai echipei la o activitate relaxantă și placută, aduce un mare plus pe partea de relaționare și comunicarea dintre voi.
 • Suntem focusate pe sustenabilitate astfel încât tot ce vom lucra va fi ales cu grijă față de natură.

Kitul de Crăciun care îți provoacă creativitatea

Un alt cadou care se numără printre favoritele noastre este kit-ul de Crăciun, pe care îl poți oferi atât echipei tale, dar și partenerilor.

În fiecare cutie de cadou pe care o gândim împreună, fiecare persoană va găsi elementele necesare pentru crearea unei Coronițe de Crăciun. Acest cadou intră în categoria DIY și poate să fie realizat de fiecare om în intimitatea propriei case.

Toate elementele sunt pregătite pentru fiecare pachet în parte. Pe lângă piesele necesare, printre care se numără inclusiv sfori mici, panglici și sârme, va exista și o bucate de hârtie, cu un mic ghid care va ajuta fiecare persoană să realizeze Cornița de Crăciun dorită.

Acest produs a fost bestseller în anii precedenți, fiind considerat un cadou inedit care provoacă creativitatea. Le permite colegilor tăi să realizeze singuri un obiect decorativ estetic, ușurându-le procesul de lucru, fiindcă totul este deja pregătit de noi.

Nu mai trebuie să se frământe căutând variante de lucru sau magazine de nișă de unde să achiziționeze resursele necesare, ci doar să se distreze și să creeze.

Beneficiile kit-ului de Crăciun:

 • Oferi cadou o experiență, nu doar un obiect.
 • Îi încurajezi pe colegii tăi să se joace și să își amintească de copilărie.
 • Te implici, prin achiziționarea fiecărui pachet, într-un caz umanitar care contează.
 • Oferă un moment de tihnă, care te va face să simți spiritul Crăciunului.
 • Fiecare element este ales din grijă pentru natură.

Coronița de Crăciun, un cadou luxury pentru parteneri

Acest tip de cadou de Crăciun este puțin diferit de ceea ce ți-am prezentat până acum, fiindcă nu necesită implicarea celor cărora le este destinată surpriza. Bineînțeles, poți oferi acest dar și colegilor de la birou, dar noi îl considerăm mai potrivit partenerilor cu care ai încheiat afaceri în anul care este pe cale să se încheie.

Coronița de Crăciun este un produs versatil, de lux, unic pe care noi îl realizăm special pentru tine. Poți opta pentru o variantă clasică, din crengi de brad și culorile specifice Crăciunului, precum roșu, verde și chiar albastru sau poți alege o variantă inedite care are în compoziție elemente botanice, mai multă culoare sau chiar fructe uscate și legume, precum ardeiul iute.

În anii trecuți, pe lângă Coronița de Crăciun, am inclus în pachet și o dimensiune caritabilă, care a fost deosebit de importantă pentru fiecare companie cu care am lucrat. Acest lucru îl putem replica la cerere, alegând împreună cauza umanitară potrivită.

Spre exemplu, acum un an, o parte din suma fiecărei Coronițe de Crăciun mergea la o asociație care se ocupă de situația copiilor din medii defavorizate. Iar acum doi ani, prin asociația „Mai mult verde”, fiecare Coroniță de Crăciun achiziționată însemna un copac plantat.

Beneficiile Coroniței de Crăciun:

 • Cadou ideal pentru parteneri.
 • Un obiect sustenabil, din categoria luxury.
 • Elemente alese din grijă pentru natură.
 • Te implici, prin achiziționarea fiecărei Coronițe de Crăciun, într-un caz umanitar care contează.

Crăciun trebuie să fie pentru toți, inclusiv pentru natură.

Agenda noastră este aproape plină în perioada care urmează și nu putem prelua atât de multe proiecte pe cât ne dorim, așa că te încurajăm să ne scrii pe hello@florisauvage.ro și să ne spui care sunt planurile tale pentru acest final de an, pentru a putea stabili modul în care putem colabora.

Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat