*
Decoruri de CraciunKit coroniță de Crăciun – tot ce trebuie să știi

Kit coroniță de Crăciun – tot ce trebuie să știi

Poate ați auzit de acest kit coroniță de Crăciun pe care l-am creat și despre care am tot vorbit pe canalele noastre de social media. Ne propunem prin acest articol să vă povestim, pe îndelete, mai multe.

Cum a început totul…

    La Flori Sauvage în perioada asta din anii trecuți organizam ateliere simpatice în care meșteream tot felul de decorațiuni și interacționam cu oameni faini la o ceașcă de ceai. Atmosfera era minunată, iar la final fiecare pleca acasă cu o decorațiune proaspăt făcută de propriile mâini.

Bineînțeles, anul acesta nu mai putem face astfel de evenimente, din motive ce nici nu mai are rost să le menționăm. Însă noi credem totuși că meșteritul nu trebuie să se oprească, chiar dacă atelierele în persoană s-au oprit momentan. La cât de terapeutic (și plăcut) este să creezi lucruri cu mâinile tale și să-ți lași creativitatea să zburde, ar fi fost păcat să nu găsim o cale să continuăm, într-un fel adaptat pandemiei, activitățile de făcut decorațiuni de Crăciun. Și ne-a venit o super idee, zicem noi.
Așa că… *drum rolls*… am creat un kit pentru coronița de Crăciun pe care să o faceți voi acasă, alături de cei dragi. Astfel, noi vrem să vă oferim o experiență frumoasă în decembrie, de care să vă bucurați în tihnă și în siguranța caselor voastre.

Ce înseamnă mai exact acest kit pentru coronița de Crăciun?

Practic, este un set ce conține toate ingredientele necesare creării unei coronițe de Crăciun 100% naturală, pe care să o puteți face cu copiii, cu prieteni sau să vă oferiți un timp doar pentru voi.
Ca și cum ați crea o prăjitură specială pentru sărbători, pachetul conține sugar, spice & everything nice, adică portocale, nuci, scorțișoară, conuri, ghinde, tot felul de frunzulițe, crengi de brad și de tuia și, bineînțeles, un suport de coroniță făcut din mușchi verde de pădure.
kit pentru coronita de Craciun

kit coronita Craciun

kit coronita Craciun -variantele avute in anii anteriori

Și pentru că de obicei pentru a face o prăjitură este nevoie și de o rețetă, noi vă oferim un tutorial prin care vă purtăm prin toți pașii necesari realizării coroniței și vă oferim câteva tips & tricks utile în procesul de creație. Bineînțeles, ca orice activitate creativă, fiecare este liber să creeze coronița după cum își imaginează, tutorialul având scopul să ajute și să inspire, mai degrabă decât să prescrie.
eco-friendlykit craciun coronita
Cutia în care vine kitul mai conține toate materialele necesare ansamblării coroniței, precum sârme, sfoară și câteva instrucțiuni, ca toată experiența să fie relaxantă și cât se poate de distractivă. Singurele lucruri pe care trebuie să le aveți sunt o foarfecă și bună dispoziție. Și poate un ceai, un colind pe fundal, orice vă place vouă mai mult.

De ce să achiziționezi un kit?

1. Vei petrece timp de calitate cu cei dragi creând o decorațiune de Crăciun unică, doar a voastră.
2. O poți oferi cadou cuiva căruia i-ar prinde bine o activitate creativă de sărbători.
3. Este un prilej minunat de relaxare și de exersare a creativității. Mindfulness, cum s-ar zice 🙂
4. Vei avea o decorațiune 100% naturală, fără plastic, fără kitsch. Doar ce ne-a dat natura mai frumos în perioada asta.
5. Poți decide tu când vrei să o primești și îți va fi livrată la ușă de către un curier, în condiții de siguranță.
6. Poți alege să donezi o parte din bugetul alocat către kiturile de Crăciun. Noi în anii trecuți am mai lucrat cu Casa Bună, World Vision Romania si Asociatia MaiMultVerde. 

Cum comanzi kit coroniță de Crăciun?

Acest kit costă 198 de lei, la care se adaugă transportul. Puteți comanda atât din București, cât și de oriunde din țară. Moșul vine peste tot 🙂

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei să achiziționezi acest kit pentru coronița de Crăciun, fie pentru tine sau ca să îl faci cadou, te așteptăm cu un mesaj pe contact@florisauvage.ro sau aici.

kitul coronita la curier

cum arata cutia in interior

Și ca să vă lăsăm cu un mic teaser, mai jos puteți vedea o mică parte din tutorialul pentru kit:

Au scris cu drag și spor,

Alexa și Georgiana

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat