*
Buchete de mireasaBuchetul cu anemone [ află în ce sezon îl poți avea]

Buchetul cu anemone [ află în ce sezon îl poți avea]

Buchetul cu anemone e unul dintre acele buchete de mireasă ce seamana mult cu o bijuterie. Anemonele sunt printre florile noastre preferate si mai toate am vrea sa le avem in buchete. Dar, din pacate nu sunt disponibile in toate sezoanele. Despre sezonalitatea lor, dar si ceva inspiratie legata de compozitia buchetelor vei afla citind aceasta postare.

 

Mai intai, hai sa vezi ce buchet frumos poti avea cu aceste minunatii ale naturii! Te invit să urmărești și pagina de portofoliu cu buchete de mireasă pentru inspirație. Am ales in prima parte cateva poze cu buchete avand anemone albe. Hai sa le vedem!

 

  1. Buchetul cu anemone albe

 

Primul buchet este realizat doar cu anemone albe.

Sunt diafane, dar au acel punct focal negru ce le face atât de atrăgătoare.

În celelalte poze, buchetele de mireasa sunt realizate din bujori, trandafiri (ambele  flori bogate si pastelate) iar anemonele evidentiaza extrem de frumos buchetul in sine.

Ii dau margini, unghiuri, il contureaza perfect.

Dacă ești o mare fană a anemonelor, poți opta pentru varianta de a avea un buchet doar din anemone albe. Va completa frumos o ținută diafană, ce reflectă frumusețe, sensibilitate, puritate.

Nouă ne-a plăcut extrem de mult și combinația de anemone albe cu celelalte flori pastelate. E o idee minunată pentru un buchet de mireasă bogat, într-o cromatică pastelată, de primăvară.

Ultimul, e deosebit prin combinația de anemone și verdeață cu acele bobițe negre. Cumva se face o asociere frumoasă între bobițe și miezul anemonelor, iar asta face buchetul să fie unul potrivit pentru o nuntă cu influențe artistice, moderne. Poate chiar o temă de alb-negru pentru întreaga nuntă.

buchet de mireasa simplu cu anemone albe uni elegant

buchet de mireasa pastelat cu anemone si bujori

buchet de mireasa cu anemone albe bujori pastelati

buchet de mireasa cu anemone albe pastel si bujori roz pudra

 buchet de mireasa pastelat cu anemone bujori si floricele bleu

buchetul cu anemone albe si frunze curgatoare tematica black and white

De retinut pentru mirese!

 

Anemonele sunt in sezon iarna si primavara. Mai exact, pentru majoritatea anemonelor sezonul incepe in ianuarie si tine pana in aprilie. Asa ca , daca aveti nunta in iarna sau primavara, alegeti fara griji anemonele.

Sunt unele insa care se gasesc incepand cu octombrie – noiembrie. Nu garantam insa calitatea lor si ca idee, fiind in extrasezon, pretul lor va fi mai mare. Dar se poate incerca, nu se stie niciodata ce oferta gasim la un furnizor de flori.

 

2. Buchetul cu anemone roșii

Sunt mai mult decat adorabile aceste buchete. Ultimul insa it is one of a kind!! E realizat din flori superbe, precum anemone, ranunculus , lathyrus superb si trandafirasi. Imi place foarte mult si simplitatea alaturarii dintre anemone rosii si hortensie alba. Creeaza un impact vizual foarte frumos.

Așadar, dacă iubești culorile puternice, poți opta pentru anemone viu colorate. Noi astăzi am mers pe opțiunea de anemone roșii, vișinii, dar ele se pot găsi și într-o nuanță de albastru-mov. O culoare intensă și foarte frumoasă.

buchet cu anemone rosii si bujori albi

buchet cu anemone rosii si frezii albe

buchet de mireasa sauvage aerisit lejer cu verdeata si anemone albe si visinii

buchet de mireasa cu flori albe si rosii anemone

inspiratie nunta flori rosii anemone albe rosii

3. Buchetul cu anemone mov

Dacă ești iubitoare de lila, mov și îți dorești un buchet de mireasă în această cromatică, atunci poți adăuga accente de culoare mai intensă prin aceste anemone.

Sau poți opta pentru un buchetul de anemone mov, uni, făr alte flori. Toate sunt frumoase și te inspiră să creezi, să visezi. Pentru că sunt întotdeauna foarte multe opțiuni iar Pinterestul 

ne aduce pe tavă extrem de multe variante și cromatici, alegerea poate deveni dificilă. Încearcă să te ajuți singură și să încerci să creionezi un mood board cu ce culori te atrag cel mai mult. Astfel, vei ajunge la o variantă simplificată și vei putea organiza mai ușor nunta. Vezi cum realizezi un mood board pentru nuntă aici.

Wedding bouquet in blue, purple and green with anemone, roses, delphinium, muscari, hydrangea, lilac's and alchemilla. Liberty Blooms

purple bouquet | ashley tingley photography | Glamour & Grace

29 Beautiful Spring Wedding Bouquet Ideas | You & Your Wedding - You and Your Wedding

Jewel Tone Bridal Bouquet:

26 Most Gorgeous Jewel-toned Wedding Bouquets. I spy plums, royal blues, and soft reds to round out the Winter season. In 2016, the popular wedding bouquet styles will include more rich colors and vibrant hues. |

buchetul cu anemone mov purple inspiratie mireasa nunta

 

Ce buget aloci pentru un buchetul cu anemone ?

 

Vom merge pe un exemplu concret. Acum suntem in luna ianuarie. Putem pune un pret mediu al anemonelor de 10 lei/ fir iar minimul necesar de fire  va fi in jur de 25-30.  Adaugand celelalte costuri adiacente materiei prime: manoperă buchet, transport, cheltuieli cu întreținere flori, un buchet de mireasa realizat doar din anemone poate avea un pret minim de 300-350 lei. Vezi aici cum se calculează prețul unui buchet de flori.

Cu siguranta ne va face placere sa gasim un buchet de mireasa potrivit tie. Unul asa cum l-ai visat, fara sa depasim insa si celelalte aspecte , cum ar fi bugetul. Stim ca e si acela un aspect foarte important.

Pentru o discutie referitoare la un buchetul tău de mireasa, poate chiar unul cu anemone, ne poți scrie la contact@florisauvage.ro.

Noi sutem entuziaste și entuziasmate în a lucra cu florile și a ne transpune viziunea. Considerăm, de asemenea, că fiecare mireasă trebuie să fie foarte corect informată, atât legat de flori, disponibilitate, sezonalitate, cât și costurile reale ale designului floral. În acest scop, poți descărca gratuit Ghidul florilor de nuntă.

Cu drag,

Fetele de Flori Sauvage

 

Sursa foto : Pinterest