Buchete de cununie civilă simple [ 5 idei de ținut minte ]

Cauți idei pentru buchete de cununie civilă simple?

Astăzi îți prezentăm 5 idei de ținut minte pentru astfel de buchete de flori. Până una alta, poți să vezi și portofoliul nostru cu buchete de cununie civilă și buchete de mireasă.

Dacă îți dorești un buchet care să nu fie foarte mare sau foarte sauvage, ci mai degrabă să te ducă cu gândul la simplitate și delicatețe, poți lua în considerare cele de mai jos.

Iată care sunt recomandările noastre:

 

        1. Alege un buchet într-o singură culoare

Acele buchete uni au un farmec aparte, o claritate vizuală foarte frumoasă. Ele te duc cu gândul la o persoană hotarâtă, cu o viziune bine definită. Iar dacă îți place mult o culoare sau o floare anume, acum e momentul să pui în aplicare această dorință. În imaginile de mai jos, aveți un buchet de cununie civilă din iriși (predominant) cu inserții de delphinium sălbatic și (aproape că nu veți observa) baza din hortensie. De ce delphinium sălbatic?  Nu pentru a mări bugetul alocat buchetului ci pentru că el are o culoare de albastru închis/cerneală. Căutam acestă culoare pentru a crea un joc cu movul de la iriși.

buchet irisi mov

buchet mireasa cununie civila simplu deosebit cu flori albastre mov

buchet cununie civila simplu din liliac

         2. Maxim 2-3 tipuri de flori

Dacă îți dorești un buchet simplu ar trebui să te gândești la maxim 2-3 tipuri de flori. Aspectul de uni este unul frumos, ce ne conferă o senzație de suficient, frumos. În funcție de seznon, poți adăuga accente de culoare sau te poți juca cu texturile, dar, așa cum ziceam, ce e prea mult strică.  Folosind această rețetă de maxim 2-3 tipuri de flori, veți avea un buchet de cununie civilă mai mult decât frumos. Citește și articolul De ce costă un buchet…atât?!  pentru  a afla mai multe despre cum se calculează prețul unui buchet de flori.

buchet de mireasa cu trandafiri rosii frezii inspiratie nunta culoarea rosu

buchet cununie civilă simplu flori rosii

buchet-de-mireasa-orhidee-watermark

buchet cununie civila simplu bucuresti flori de primavara

 

         3. Buchetele din Gypsophila sau Floarea miresei

 

Această floare este, de multe ori, Cenușăreasa. Bine, sunt mai mult flori care ar putea fi Cenușăreasa din poveste, dar ea e o veritabilă pretendentă. Asta pentru că oamenii o văd la florăriile din colț printre trandafiri roșii, în coșuri de răchită, arătând într-un mare fel.  Dar, este o floare foarte frumoasă și potrivită atât pentru buchete de cununie, de mireasă, cât și pentru instalații florale artistice. Vezi norul făcut la Mătăsari sau la Conacul Udriște Năsturel. Îți recomand să citești și articolul despre cum s-a reinventat floarea miresei în zilele noastre.

 

buchet cu floarea miresei si levantica

buchet cununie civila cu minirose floarea miresei si narcise

 

          4. Buchet cu formă curgătoare

Simplu și diferit!

Păstrază simplitatea și cu un buchet curgător. În pozele de mai jos îți prezentăm un astfel de model. Nu este atât de întâlnită acestă formă în rândul viitoarelor mirese. Cu toate că, ceea ce face deosebit acest buchet este chiar forma. Dacă am fi păstrat aceleași flori, dar le-am fi așezat într-o variantă clasică, cu siguranță nu ar fi fost de ajuns. Dar, adoptând o formă mai deosebită, accentul cade pe curgerea sa.  Ce iubim la această formă de buchet este că florile se văd în întreaga lor splendoare.

buchet cununie civila curgator simplu cu flori galbene

 

                   5. Alege flori de sezon

Este sfatul pe care dăm tuturor mireselor. Îți va aduce numai avantaje. De exemplu, vei găsi flori proaspete, ce au o durata de viață mai mare. Florile vor avea prețuri convenabile,fapt  ce îți va permite un design floral frumos. Pornind de la acest principiu, te poți „asorta” cu anotimpul. De exemplu, toamna ne duce cu gândul la o anumită cromatică. Grena,vișiniu, roșu, portocaliu, piersică, auriu, galben. Sau primăvara, cu verde crud, alb, roz, lila.  O cu totul altă gamă. Vara imi place prin forța culorilor pe care ni le inspiră: roșu aprins, fucsia, albastru. Vezi aici un exemplu de buchet de mireasă în culori inspirate de vară. O să înțelegi ce zic. 🙂  Noi, mai jos, am ales să redăm un buchet de cununie integrat într-o ședință foto de toamnă. Look!

buchet cununie civila toamna

buchet cununie civila toamna vintage sedinta foto

buchet cununie civila toamna vintage sedinta foto

buchet cununie civila toamna vintage sedinta foto inspiratie nunta

În concluzie!

Nu e niciodată prea mult de discutat despre flori, chiar și când am ales ca temă buchete de cununie civilă simple.

Sperăm că te-am inspirat, mai ales dacă erai în căutarea unor astfel de buchete. Dacă îți dorești alte variante, poți găsi pe Pinterest.

Pentru orice idee pe care o ai referitor la un buchet de mireasă sau cununie, te invităm să ne scrii la contact@florisauvage.ro

Răspundem cu drag!

 

Cu mulțumiri că ați citit,

Georgiana