*
Aranjamente floraleMesele pentru nunta ta sunt dreptunghiulare? Iată 3 exemple de aranjamente de vis

Mesele pentru nunta ta sunt dreptunghiulare? Iată 3 exemple de aranjamente de vis

Nunta ta se apropie, iar localul închiriat îți pune la dispoziție niște mese lungi, dreptunghiulare, pe care nu știi cum să le aranjezi? Echipa Flori Sauvage vine în ajutorul tău cu trei exemple de aranjamente ale unei mese lungi pentru nuntă.

Fiindcă vara se extinde și în primele săptămâni din septembrie, oferindu-ne câteva zile călduroase, poți alege ca aranjamentele meselor să aibă un vibe de vară, lejer, fresh.

Visul unei nopți de vară și masa dreptunghiulară

image 3

Pe la mijlocul lunii iulie am organizat o ședință foto care s-a numit Visul unei nopți de vară. Am introdus în set-up elemente boeme, care te duc cu gândul la Shakespeare, la un vis frumos din care nu vrei să te trezești.

De la acest shooting ne-am dorit să facem ceva diferit, să introducem o față de masă cu pattern și să dăm naștere unei instalații artistice. Rezultatul final ne-a bucurat, fiindcă ne-a depășit cu mult așteptările.

Puteți citi mai multe despre această ședință foto aici, fiindcă în acest articol dorim să povestim doar de masa dreptunghiulară și lungă pe care am aranjat-o.

Setul a fost viu colorat, vasele fiind un element principal din cadrul întregii povești. Ele ne-au dictat cum să aranjăm florile și noi le-am ascultat. Arătau precum niște opere de artă ce trebuiau puse în valoare.

De asemenea, fața de masă, cum am spus puțin mai sus, ne-am dorit să fie cu pattern și a devenit astfel o piatră de temelie. Din aranjament nu puteau lipsi lumânările albe și bleu, realizate manual, din ceară naturală, de către Andreea, colaboratoarea noastră, care s-a inspirat din moodboard-ul gândit de noi.

Tacâmurile aurii, paharele cu margine aurie, farfuriile tot cu o ușoară margine aurie-crem s-au potrivit de minune. Ca și flori am ales doar flori românești, cum ne place. Am prins și introdus în aranjament atât ranunculus (floare de primăvară timpurie), dar și bujorii (ce înfloresc în mai).

O masă în aer liber

model 02

Un alt exemplu de aranjament pentru o masă lungă și dreptunghiulară este combinația dintre gri, alb și galben.

Suntem pe finalul lunii august, așa că acest design de masă poate să fie ceea ce îți dorești, mai ales dacă ai ales să îți organizezi nunta în aer liber. El poate avea un aer rustic, dar astfel de mese introduse într-un local clasic se transformă. Tu decizi care variantă e mai potrivită pentru tine și îți îndeplinește dorințele.

Dacă ai mese lungi în ziua ta specială, poți alege să le acoperi cu o față de masă de un alb imaculat, vesela să fie tot albă, minimală, fără nicio decorațiune, iar pe mijloc să se întindă, dintr-o parte în cealaltă, un rând de vase joase, gri, din care răsar flori galbene, precum soarele de august.

O masă lungă cere alb pentru un efect uluitor

model 03

Al treilea exemplu de aranjament pentru o masă lungă e ideal dacă visezi la o nuntă clasică, minimală, în cadrul căreia predomină tonuri de alb.

Pe o față de masă albă poți așeza o veselă neagră pentru contrast, iar pe mijloc, poți opta pentru vase mici din care răsar mănunchiuri de flori albe, care sunt însoțite de lumânări lungi, naturale, în sfeșnice și de lumânări medii, mai groase în vase transparente.

Acest aranjament îți va transforma nunta în una cozy, iar tu te vei simți deosebit.

Dacă ți-a plăcut unul din aceste exemple, scrie-ne pe hello@florisauvage.ro și hai să-l realizăm la nunta ta! Ce spui?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat