*
Aranjamente floraleO nuntĂ de poveste în hambar pentru cottagecore addicts

O nuntĂ de poveste în hambar pentru cottagecore addicts

Dacă adori atmosfera rurală, casele micuțe și cochete cu mobilier vechi, dar într-un ton elegant, mirosul proaspăt de iarbă cosită, diminețile răcoroase pe care le-ai petrece pe o verandă din lemn, poveștile în care acțiunea se desfășoară la țară, atunci ești o iubitoare a cottagecore-ului.

Ce e cottagecore-ului? Este un curent estetic popularizat în online de către adolescenți și adulți care celebrează o viață rurală idealizată. S-a bazat inițial pe viață rurală engleză și europeană, a fost dezvoltat de-a lungul anului 2010 și a fost numit pentru prima dată cottagecore pe Tumblr, în 2018.

Estetica se concentrează pe îmbrăcăminte rurală tradițională, design interior și meșteșuguri, cum ar fi desenul, coacerea și ceramica și este legatp de mișcări estetice similare, cum ar fi grandmacore, farmcore, goblincore și fairycore.

De ce să alegi o nuntă în hambar?

instalatie florala ceremonie nunta in aer liber hambar barn langa bucuresti narrative

Din atâtea motive poți alege o să îți organizezi nunta într-un hambar. Pentru că îți place atmosfera rustică, pentru că-ți amintește de copilăria petrecută la bunici, pentru că iubești mirosul de lemn și izul dulceag al fânului. Sau poate pentru că, în general, o nuntă în hambar înseamnă o nuntă restrânsă, într-o zonă îndepărtată, unde tu și partenerul tău puteți să vă sărbătoriți dragostea în thină, departe de agitația urbană.

Un hambar este un spațiu flexibil pe care cuplurile îl pot alege și decora cu ușurință. Fundalul locației nu poate fi egalat de spațiile sterile pentru evenimente. O locație de nuntă în hambar ar putea fi perfectă pentru că:

  • Hambarele oferă o tonă de spațiu,
  • Puteți reflecta la propria personalitate,
  • Hambarele oferă un cadru casual, rustic, cu toate facilitățile celui mai bun loc pentru evenimente,
  • Puteți avea un eveniment tradițional într-un cadru netradițional,
  • Oportunitățile de poze sunt nelimitate,
  • Nunțile din hambar oferă oaspeților tăi o experiență cu adevărat specială.

Aranjamentul floral la o nuntă într-un hambar

prezidiu miri nunta in aer liber hambar narrative events barn

Două dintre miresele care au apelat la serviciile noastre au ales să își organizeze cea mea importantă zi din viața lor într-un hambar. În ambele momente, instalația florală a fost un element wow în toată organizarea. Reacția mireselor atunci când au văzut-o pentru prima dată ne va rămâne mereu în suflet.

Prima instalație florală am realizat-o pentru o nuntă la Narrative Events, o nuntă cât se poate de colorată și veselă, asta fiind și ideea de la care am pornit. Mireasa și-a dorit ca decorul floral să reflecte anotimpul de vară și aranjamentele să fie asemenea unei grădini înflorite, bogate. Tot noi ne-am ocupat de mese, arcada florală, buchete, accesorii, lumânări și cristelnița, pentru că evenimentul nu a fost o simplă nuntă, ci un Nuntez, așa cum l-au denumit mirii.

Astfel, mesele au fost așezate în formă de U, iar prezidiul a fost decorat în același stil cu restul aranjamentelor. Atunci când decorăm astfel de mese, care sunt destul de lungi și care sunt des întâlnite în locațiile de tip hambar, ne place să mergem pe ideea de ghirlandă cu verdeață, flori și fructe. Fructele completează foarte bine cromatic, dar și ca textural, fiindcă aduc acel element de inedit în design.

Nunta perfectă organizată în hambar – câteva tips-uri

green spot bogdan laura 5

Indiferent dacă dorești să creezi o nuntă cozy, intimă sau un eveniment grandios, iată câteva sfaturi pentru a te asigura că nunta ta va fi cu adevărat memorabilă:

  • Lasă hambarul să te inspire: dacă te atrage atmosfera de nuntă dintr-un hambar de la țară, inspiră-te din împrejurimi, cum ar fi frunzișul sezonier pentru decorațiuni. Folosește antichități sau obiecte de epocă pentru a oferi sărbătoarei un aspect atemporal, mai ales dacă este o structură mai veche.
  • Pregătește activități distractive pentru invitații tăi: nunțile în hambar sunt ocazia perfectă de a deveni creativă. Dacă ești în căutarea unor idei distractive pentru a îți distra oaspeții, ia în considerare crearea de jocuri pe gazon precum Jenga gigant. Dacă anticipezi că vremea va fi rece, amenajează focuri de tabără și servește oaspeții cu ciocolată caldă.
  • Alege hambarul perfect pentru tine: trucul pentru a realiza o nuntă frumoasă la un hambar? Alegerea locului potrivit. Fie că ești în căutarea unui hambar roșu tradițional, unul alb fermecător cu grajduri sau o abordare modernă de lux a stilului clasic, există atât de multe locuri din care să alegi.

Toată lumea adoră o petrecere într-un hambar vechi. Așa că nu este de mirare că tot mai multe cupluri aleg să se căsătorească într-un cadru de hambar. De la atmosfera cozy din interior până la împrejurimile naturale uimitoare, nunțile în hambar au toate ingredientele pentru o sărbătoare unică de care toată lumea își va aminti cu drag.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *