*
Locații nuntăVrei să îți organizezi nunta din afara României? Iată câteva aspecte pe care să le ai în vedere

Vrei să îți organizezi nunta din afara României? Iată câteva aspecte pe care să le ai în vedere

Se apropie unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta: nunta. Trăiești de ceva timp în afara României și dorești să îți unești destinul cu partenerul tău în țara ta, unde ai crescut. Multe mirese consideră stresantă perioada de organizare nunții. Ce locație să alegi, câți invitați să ai, meniul, tortul, rochia, formația care va cânta, să fie o nuntă tradițională sau modernă și tot așa.

Când faci toate aceste planuri și de la o distanță mare, lucrurile pot să se complice. Din acest motiv dorim să-ți fim alături și să discutăm cu tine despre câteva aspecte pe care să le ai în vedere atunci când îți organizezi nunta din afara României.

Cum alegi locația pentru nuntă din afara României

flori sauvage locatie nunta nunta organizata in afara romaniei idei nunta romania

Locația este, poate, cel mai important aspect. Acolo poți oficia ceremonia și ține chiar și petrecerea. E locul în care vei spune da și va fi fundalul momentelor imortalizate de fotograf. Este foarte important ca locul să te reprezinte.

Poate ai o imagine clară în minte sau o idee vagă și nu poți să vezi și să simți spațiul, așa cum a făcut Carrie Bradshaw în primul film Sex and The City, când a intrat în Bibliotecă și a știut că va dori să se căsătorească în locul care ascunde cele mai frumoase povești de dragoste scrise vreodată. Din acest motiv e foarte importantă documentarea. Caută locații, inspiră-te, leagă-ți povestea de iubire de istorisirile clădirii, citește recomandări, astfel încât să vezi dacă ți se potrivește.

Dacă ești în pană de idei, iată câteva exemple: Casino Sinaia, Palatul Mogoșoaia, Castelul Cantacuzino, Castelul Corvinilor, Palatul Bragadiru, wedding barn-uri, iar lista e mult mai lungă de atât.

Iată tot ce trebuie să știi despre furnizor dacă îți organizezi nunta din afara României

flori sauvage cum lucram organizare nunta cum organizeni o nunta din afara romaniei

La fel ca în cazul locației, documentarea este foarte importantă. Nu te grăbi să alegi furnizorii, ci alege să-i cunoști în detaliu, chiar și virtual. Uită-te cu atenție și studiază portofoliul lor, analizează cât de transparenți sunt cu clienții.

Spre exemplu, noi, la Flori Sauvage, ne considerăm partenerii voștri, ai mirilor. Iar ca parteneri, dorim să vă oferim încrederea ca să fiți liniștiți și să aveți certitudinea că designul floral este cel pe care vi-l doriți. Din acest motiv, am expus, încă de la început, procesul pe care-l avem noi cu fiecare mireasă.

  • În primul rând, organizăm o întâlnire virtuală în care ne cunoaștem, vorbim despre stilul și tematica evenimentului și cum doriți să arate în mod ideal nunta voastră.
  • Apoi, trimitem o ofertă de preț și discutăm pe baza ei în caz că apar întrebări sau este nevoie de clarificări. Al treilea pas este semnarea unui contract de prestări servicii și emiterea facturii de avans. Diferența de plată se achită la 3-5 zile după eveniment.
  • După care, prototipul aranjamentului de masă, pasul pe care îl facem pentru a ne apropia cât mai mult de designul potrivit pentru nunta voastră.
  • Ulterior, noi vom face o vizită locației pentru a pune la punct ultimele aspecte legat de design-ul floral.
  • În final, vom stabili împreună cu voi toate detaliile legate de program și livrare, astfel încât totul să fie gata conform planurilor voastre. Și, bineînțeles, noi ne vom ocupa și de strângerea florilor după eveniment, pentru că ne dorim să savurezi și să asimilezi fiecare moment magic din ziua nunții.

Dacă vrei să îți simplifici munca, poți opta pentru varianta de event styling atunci când îți organizezi nunta din afara României

flori sauvage event styling organizare nunta cum organizezi o nunta din afara romaniei

La Flori Sauvage mai oferim un serviciu pentru mirese, mai ales pentru cele care își organizează cea mai specială zi din afara țării, anume event styling-ul. Ce înseamnă asta? Că pe lângă aranjamentul floral, noi ne vom ocupa să alegem și să contractăm furnizorii de logistică.

Tot ce trebuie să faci tu este să ne conturezi imaginea perfectă a sălii unde se va desfășura evenimentul. Te poți lăsa inspirată de imagini din filme, de pe Pinterest și chiar din poveștile tale preferate.

Noi vom avea grijă ca mesele, scaunele, farfuriile, tacâmurile, șervetele, papetăria să fie pe gustul tău și la locul lor în ziua nunții. Misiunea noastră este ca tu, viitoare mireasă, să ai parte de cea mai frumoasă experiență. Pornind de la planificare și până la designul final, ne dorim ca tu să ai parte de un proces transparent și clar. Este important să fii încrezătoare și sigură pe alegerile făcute.

Stilul nostru este definit de naturalețe, romantism și rafinament. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm care este stilul tău și să organizăm împreună un eveniment de poveste, chiar dacă îți planifici nunta din afara României.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat