*
Nunți tematiceEvent styling: tot ceea ce trebuie să știi

Event styling: tot ceea ce trebuie să știi

Am acumulat suficientă experiență și am decorat destule nunți ca să știm că organizarea unei cununii și petreceri necesită o perioadă lungă și intensă de muncă pentru cuplu. Indiferent dacă angajați un wedding planner sau vă ocupați voi de tot procesul, sunt multe detalii care trebuie puse la punct până în ziua cea mare: rochie, costum, invitații, mâncare, tort, aranjamente florale, locație, fotografi, muzică și lista continuă.

În perioada dinaintea nunții sunt multe decizii de luat, iar interacțiunea cu furnizorii cu care alegeți să colaborați e deosebit de importantă.

Noi, la Flori Sauvage, ne bazăm foarte mult pe comunicare, iar dorința noastră cea mai mare este să vă ușurăm procesul pentru a vă putea bucura de ziua nunții. Ca potențial parteneri, vă oferim toată încrederea de care aveți nevoie ca să fiți liniștiți și să aveți certitudinea că designul floral este cel pe care vi-l doriți.

Totul începe de la o primă discuție

mood board flori event styling idei mood board mirese flori sauvage

În primul și în primul rând, trebuie să ne cunoaștem. De cele mai multe ori, mai ales în cazul româncelor care trăiesc peste hotare, stabilim o întâlnire online în care discutăm despre voi, în care aflăm care sunt dorințele voastre când vine vorba de aranjamentul floral, despre cum visați să arate ziua specială.

Doriți o nuntă albă, una la castel, poate într-o pădure lângă București, ei bine, noi venim în ajutor cu idei, sfaturi și cu o schemă a zilei speciale.

Trebuie să știm foarte clar, de la început, cum doriți să arate nunta, ce vibe să aibă, ce culori să folosim, ce stil, care să fie locația, ce tip de scaune, de mese, de decorații. Nu trebuie să ne scape niciun detaliu pentru a putea gândi set-up nunții ideale.

Pe baza a ceea ce am discutat, va urma ca noi să vă trimitem o ofertă de preț. Mai mult decât atât, vom fi alături de voi cu lămuriri și răspunsuri oricând aveți nevoie.

De asemenea, dacă alegeți să lucrați cu noi când vine vorba de event styling, trebuie să știți că noi ne ocupăm de contractarea furnizorilor, de logistică. Avem grijă să alegem scaunele  potrivite pentru nunta ta, papetăria ideală, tacâmurile și șervetele în culorile potrivite.

Noi stabilim furnizorii împreună cu voi ca totul să facă parte din aceeași poveste. După ce semnăm contractele cu ei, ulterior, păstrăm legătura, pentru ca în ziua ta specială totul să fie aranjat așa cum îți dorești.

Prototipul și alte detalii

idei papetarie nunta event styling flori roz flori sustenabile

După ce stabilim toate detaliile și avem o imagine clară asupra nunții pe care ți-o dorești, noi pregătim o ofertă care să cuprindă atât design-ul floral, cât și aranjamentul celorlalte elemente.

Imediat ce avem ok-ul vostru, noi pregătim contractul. Noi lucrăm pe baza unui contract de prestări servicii. Emitem factura pentru avans, iar restul plății se face la 3-5 zile după eveniment.

După ce avem puse la punct toate aceste detalii, noi dăm naștere prototipului, cât mai aproape de eveniment, pentru ca voi să aveți imaginea clară a design-ului floral din ziua nunții.

Noi creăm atât buchete, accesorii, decorații de masă, aranjamente ale tavanului, arcade florale și nu numai. Voi la ce tip de design visați?

Ultimele detalii despre event styling

candybar nunta idei nunta idei desert nunta event styling flori sauvage

Ca să nu mai aveți vreo grijă când vine vorba de aranjamentul floral din cadrul evenimentului, noi garantăm că ne vom ocupa de toate aspectele.

În primul rând, vom face o vizită la locația aleasă pentru a vizualiza spațiile cu exactitate. Dorim să dăm naștere unor puncte florale de vis, unde să vă puteți bucura, care să încânte invitații și să ofere niște locuri deosebite de fotografii.

Ulterior, o să stabilim cu voi toate detaliile legat de program și livrare, astfel încât totul să fie conform planurilor și așteptărilor voastre.

Mai mult decât atât, pentru că știm câtă treabă urmează și după ce ziua voastră specială se încheie, garantăm că noi ne ocupăm, la final, de strângerea florilor și decorațiilor folosite în aranjamente.

În cazul în care aveți și alte întrebări legat de event styling, puteți afla mai multe din secțiunea de întrebări frecvente sau ne puteți scrie direct pe hello@florisauvage.ro.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat