*
Buchete de mireasaCum știi că ai ales florile potrivite pentru nunta ta

Cum știi că ai ales florile potrivite pentru nunta ta

Să alegi florile potrivite pentru nuntă poate fi o provocare.Nu e simplu deloc să ai o viziune bine definită care să reflecte întrutotul ceea ce voi vă doriți.

Repet, nu e simplu, dar este un proces. Poți lua lucrurile pas cu pas și, poți împărți această secvență mare în mai multe segmente mici.

Hai să vedem cum putem să ușurăm procesul de decizie pentru alegerea florilor potrivite la nuntă.

Ce poți face tu ca și viitoare mireasă?

1. Totul începe cu tine

De fapt, mai bine spus, cu voi.

Răspundeți amândoi la câteva întrebări prin care să vă descoperiți preferințele cu privire la designul nunții.

Porniți de la voi, așadar. Iată câteva întrebări pe care poți să le pui pentru a descoperi către ce stil se îndreaptă nunta voastră.

  • Cum ai descrie în 3 cuvinte ziua nunții?
  • Cum visezi să arate totul atunci când intrați pentru prima dată în salon/restaurant? (iarăși, pe scurt)
  • Cum ți-ai descrie rochia de mireasă potrivită?
  • Cât de importante sunt florile în ziua nunții?
  • Ce culori ți-ai dori să fie prezente în paleta evenimentului?

Ia aceste întrebări ca punct de plecare pentru acest frumos proces.

Începi să îți dai seama dacă îți dorești o nuntă mai elegantă sau nu, cum vrei să te simți în ziua nunții, ce primează pentru voi, etc

2. Totul se leagă mai bine în imagini

Răspunsurile de mai sus poate se pierd dacă nu le găsești o modalitate de transpunere. Cea mai simplă și eficientă pentru tine este să îți creezi un moddboard cu ele. Poți vedea un video care te învață să faci un mood board chiar aici.

florile potrivite pentru nunta ta/ moodboard organizare nunta
exemplu de moodboard

După cum vezi, privind acest moodboar poți extrage multe informații prețioase.

Eu, de exemplu, ca și florist, deja pot veni cu niște propuneri foarte clare de aranjamente florale doar văzând acest moodboard. Dacă mai știu și locația, deja gata! 🙂

Pornind de la acest moodboard, îmi dau seama că este vorba despre o mireasă elegantă, dar nu în sensul clasic al eleganței. Aranjamentele vor fi rafinate, delicate și pastelate. Ele vor aduce un plus de rafinament spațiului fără a-l încărca excesiv. Verdeața va avea linii elegante, fluide și va acompania frumos florile. Trandafiri cu aspectul celor de grădină sunt super potriviți în acest context. Mici accente de roz mai intens vor puncta și vor pune în evidență și mai bine întreg decorul.

Apoi, având un astfel de instrument, îl poți oferi furnizorilor de papetărie pentru a veni cu propuneri cât mai potrivite vouă.

3. totul se concretizează cu un prototip

Cred că și ție ți s-a întâmplat să îți placă ceva și să alegi, dar să îți dai seama că e diferit față de ce credeai tu că va fi.

Pentru a elimina orice îndoială, poți apela la următorul instrument: PROTOTIPUL.

Cere un astfel de prototip pentru aranjamentele de masă, e un element perfect normal și necesar pentru claritate. Chiar dacă nu va fi realizat exact cu florile disponibile în ziua nunții pentru că florile se schimbă în funcție de sezon, el va reflecta stilul abordat pentru aranjamentele tale.

Pe baza lui puteți face ajustări, dacă simțiți nevoia, astfel încât totul să fie exact așa cum îți dorești pentru ziua nunții.

Unii floriști îl oferă contra cost, alții gratuit. Cred că e mai important să parcurgeți acest pas și să fiți siguri că este ce trebuie pentru voi.

Noi oferim acest pas- prototipul pentru că vrem ca mireasa noastră să aibă parte de cea ai frumoasă experiență atunci când își alege florile pentru ziua nunții.

prototip aranjamente florale nunta inspiratie nunta organizare nunta eleganta
prototip masă

Așadar, se găsesc instrumente care să te ajute să transpui visele în realitate. Pentru că da, de multe ori, noi fetele visăm la acea zi și e normal.

Și ai toate șansele ca ceea ce visezi să devină realitate întrucât furnizorii din această industrie sunt din ce în ce mai ancorați în trenduri super artistice și în creșterea calității serviciilor/produselor lor. Ceea ce este minunat!

Gândește-te că în urmă cu câțiva ani era greu să transpui anumite idei de pe Pinterest în realitate. Nu aveai de unde să cumperi produsele, nu se găseau, transportul internațional era destul de scump. Acum, multe se găsesc deja în producția furnizorilor de pe piață.

Poți găsi de închiriat elemente asemănătoare cu cele pe care le vezi în pozele din afară, se pot crea concepte florale asemănătoare cu cele de pe Pinterest.

Ideal este să rămâneți ancorați în ce vă doriți și ce vă reprezintă cu adevărat, iar colaboratorii potriviți nu vor întârzia să apară.

A scris cu drag,

Georgiana

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat