*
Aranjamente florale4 idei de aranjamente florale pentru Nunta la palatul mogoșoaia

4 idei de aranjamente florale pentru Nunta la palatul mogoșoaia

Dacă ești în căutarea aranjamentelor florale pentru nuntă și ai ales deja locația Palatul Mogoșoaia, poți sta liniștit. Ai șanse mari ca întreg designul să iasă ceva „de revistă”.

Palatul este un loc deosebit, plin de farmec și rafinament, iar terasa palatului este ideală pentru evenimente mai intime, cum ar fi nunțile restrânse sau botezurile. De la nivelul terasei, priveliștea este superbă și locul în sine îți dă o stare minunată, de încântare.

Poți găsi mai multe detalii și informații cu privire la Restaurantul Palatului chiar pe pagina lor, se numește Royal Art, iar doamna Cristina, managerul locației este o gazdă foarte bună și dornică să ajute în orice este nevoie.

Acum haideți să pornim în căutarea acelor aranjamente florale care să trasnforme o nuntă la Palatul Mogoșoaia într-un eveniment de poveste.

Locul are toate premisele de a găzdui evenimente demne de palatele europene celebre.

! Vom lua în considerare design floral potrivit mai ales pentru mesele dreptunghiulare.

1. Aranjamente florale în vase mici, cu lumânări

Acest tip de aranjamente florale este potrivit dacă îți dorești un design elegant, dar simplu.

Pentru această nuntă, primele imagini de mai jos, am folosit doar 2 tipuri de flori: bujori albi și floarea miresei.

Mireasa noastră din Malta și-a dorit un decor simplu spre minimalist pentru mese, dorind mult să lase frumusețea locului să fie pusă în valoare. Florile au adus un plus de eleganță.

De asemenea, ea a fost dornică să aibă anumite elemente de design floral foarte interesante și artistice, totodată. Au fost câteva instalații cu floarea miresei la ușile de la terasa palatului și o instalație tot din floarea miresei, dar folosită pentru poze și ceremonie. Le poți vedea aici.

Pe mese au fost bujorii în vase mici și floarea miresei în cilindrii cu lumânări plutitoare. Da, floarea miresei introdusă efectiv în vasul transparent din sticlă, efectul a fost unul foarte fain.

aranjamente florale elegante in vase mici Mogosoaia palat nunta botez
florisauvage.ro
design floral simplu mese invitati minimalist cu bujori albi Mogosoaia Palat nunta botez
florisauvage.ro
aranjamente florale simple Palatul Mogosoaia Inspiratie nunta botez bujori albi clasic elegant
florisauvage.ro

Mai jos, las câteva imagini cu aranjamente florale pe care noi le-am realizat pentru mirii noștri din Anglia. Ca un pic de context, și ei, asemenea mirilor din Malta, au rezonat tare mult cu locul. Până la urmă, sunt atât de multe locații de nuntă frumoase…Dar, când simți energia unui spațiu ca fiind pe sufletul tău, atunci te decizi și alegi. Cam așa a fost și la ei. Le-a plăcut tare mult arhitectura palatului și împrejurimile deosebite.

Revenind la aranjamentele florale prezentate, acestea au lumânări înalte, subțiri, pastelate, adorabile. 🙂 Adorabili și suporții aurii de lumânări, sunt perfecți pentru acest loc.

Cât despre aranjamente, acestea sunt un pic mai voluminoase decât cele prezentate anterior, însă se menține linia joasă a designului.

S-a dorit un design care să nu fie prea bogat, ci doar să aducă și mai mult rafinament spațiului.

De asemenea, un alt motiv pentru care mirii aleg aranjamente joase este acela că își doresc ca invitații să se poată vedea, să poată comunica foarte bine între ei. Să nu existe niciun fel de ‘barieră’.

Haideți să le vedem! Cum ziceam, unele din portofoliul nostru, dar și altele pe care le-am selectat pentru a vă inspira atunci când vă gândiți la designul vostru de nuntă.

set up mese lungi nunta eveniment terasa palatul mogosoaia restaurant
florisauvage.ro

organizare nunta la palatul mogosoaia flori pastel roz elegante decor floral eveniment
florisauvage.ro

Aranjamentul de masă de mai sus este destul de îndrăzneț pentru o locație de tipul unui palat.

De ce? Pentru că sunt flori deosebite și se iese puțin din registrul elegant, fără a părea însă nepotrivit.

Sunt flori de primăvară ce te duc cu gândul la prospețime, delicatețe iar vasele alese, împreună cu lumânările, inclusiv tacâmurile, au o notă de eleganță. Împreună se echilibrează și formează un concept de design potrivit locului, având un vibe proaspăt, delicat și rafinat.

2. Aranjament floral central, mixuri de vase mai mici și lumânări

Acesta ar fi următorul tip de aranjament pe care noi îl propunem pentru Palatul Mogoșoaia.

Sunt fane ale acestui tip de set up pentru designul floral, este o combinație foarte echilibrată.

design floral artistic palat Mogosoaia inspiratie flori nunta botez
pinterest.com

3. Aranjamente florale tip bordură de flori

Aici denumirea de bordură nu ajută foarte mult, dar ideea este următoarea:

Masa dreptunghiulară are pe partea centrală flori în vase mai mari și mai mici, formând un tot unitar. Nu mai sunt atât de separate aranjamentele, efectul este acela de bogăție, plinătate. Printre flori răsar lumânările lungi, subțirele, în culori ce completează minunat paleta cromatică a florilor. Pe fiecare masă (vorbim de mese dreptunghiulare) sunt minim 2-3 aranjamente tip centerpiece, depinde de lungimea mesei.

Haideți să vedem câteva imagini.

Designul floral de mai sus este realizat în București, la restaurantul Ciao Niki. Vezi aici mai multe imagini de la acel shooting minunat de primăvară.

image 22
pinterest.com

4. Aranjamente florale înalte

Aceste aranjamente florale sunt destul de întâlnite în sălile foarte înalte, mari.

Spațiul de la terasa Palatului Mogoșoaia permite și acest tip de aranjament. Bineînțeles că te poți juca cu diferite tipuri de aranjamente. Adică poți folosi aranjamente înalte în combinație cu centerpiece-uri la nivelul mesei sau ghirandă de flori.

aranjamente florale sfesnic Palatul Mogosoaia inspiratie nunta botez vase aurii organizare nunta
florisauvage.ro

Cam acestea sunt propunerile noastre pentru designul floral la Palatul Mogoșoaia. Un loc pe care îl iubim și de care ne leagă amintiri plăcute.

Vouă cum vi se par?

Avem chiar un panou special pe Pinterest unde strângem imagini care ne plac și ne inspiră pentru această locație.

Alte idei legate de designul floral

  • Designul meselor poate fi completat, în aceeași notă artistică și romantică, cu o instalație florală, tot acolo pe terasa palatului. Va fi locul potrivit pentru poze.
  • De asemenea, la intrare se poate amenaja un decor floral sau se pot amplasa două urne cu flori care să marcheze spațiul.
  • Scările care duc spre terasă sunt destul de late și, mai ales în anumit zone, este suficient spațiu încât să decorezi.

Sperăm ca acest articol să te ajute în organizarea/vizualizare nunții tale și să găsești designul potrivit ție.

A scris cu drag,

Georgiana

hello@florisauvage.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat