*
Aranjamente florale4 accesorii pe care le poți purta toamna asta

4 accesorii pe care le poți purta toamna asta

Florile arată minunat în grădini, vaze de diferite forme și modele, aranjamente florale pentru casa ta, dar și pentru locația unde îți organizezi nunta.

Totuși, mai țineți minte acele ornamente, acele flori artificiale albe sau în alte culori, sidefate și mate, pe care le purtau nuntașii în piept sau la mână la începutul anilor 2000? Ei bine, aceste accesorii se pot transforma în cazul în care dorești ca în ziua ta specială să porți un accesoriu deosebit, realizat din flori naturale.

Bineînțeles, acest tip de accesorii nu sunt numai pentru mirese. Ele pot fi purtate de domnișoarele de onoare, de nașă și chiar pot fi asortate destul de ușor la o ținută casual, pe care o porți la o plimbare în parc.

O brățară din floarea soarelui

nunta cu floarea soarelui

Floarea soarelui e una dintre cele mai solare și impresionante flori. Așadar, ar arăta minunat sub forma unui accesoriu.

Fiindcă zilele călduroase de vară se prelungesc, poți opta ca domnișoarele de onoare să poarte o astfel de brățară. Noi recomandăm aceste accesorii pentru că sunt deosebit de practice, mulându-se perfect pe mâna fiecărei femei.

Mai mult, în cadrul acestei nunți jucăușe, a mai strălucit încă un element cu floarea soarelui, anume buchetul miresei, dar și lumânările pentru cununia religioasă și cocarda mirelui.

Peruca din flori naturale se poate purta în orice context

dsc 0809 scaled 1

Dacă îți dorești să creezi un efect wow, perucă din flori naturale va completa perfect orice ținută, indiferent de cât de simplă este. Aceasta se potrivește în special pentru ședințe foto sau petrecerile tematice. Dar cu toate acestea, noi o recomandăm și pentru evenimente elegante sau chiar pentru nuntă, mai ales dacă ești o mireasă ce vrea să iasă din tipare.

Peruca florală a fost realizată pe un suport de bentiță cu fetru, fiind foarte comodă de purtat, ușoară și versatilă.

Pentru acest model, am ales flori de Wisteria sau glicină, așa cum e cunoscută la noi. În funcție de preferințele tale, o putem realiza cu orice floare care are formă curgătoare.

Mai mult, datorită tehnicii noastre de tratare și conservare a florilor, ne asigurăm că acest accesoriu se va menține frumos pentru mai multe ore, astfel încât să reziste pe durata întregului eveniment la care participi.

Un colier din flori de primăvară

dsc 0713 scaled 1

Ce spui de un colier din flori de primăvară, realizat pe o structură de sârmă metalică?

Accesoriul este versatil și poate fi purtat la un eveniment sau asortat la o ținută de zi. Am folosit narcise duble, crenguțe galbene de clopoței și o floare spectaculoasă de mac alb.

Spune-ne pe hello@florisauvage.ro care sunt florile tale preferate, fiindcă noi putem crea astfel de accesorii în orice combinație de flori sau de culori, în funcție de dorințele tale.

Acest accesoriu este personalizat în funcție de stilul dorit, dar și de evenimentul la care va fi purtat. Cel mai important lucru este că bijuteria se menține frumoasă pentru mai multe ore, astfel încât poate fi purtată cu încredere la orice eveniment, fără teamă că se vor ofili florile prea curând.

La fel ca în cazul perucii din flori naturale, acest lucru se datorează tehnicii noastre de tratare și conservare a florilor, prin care ne asigurăm că inclusiv florile fragile, precum macii, au o viață cât mai lungă în accesoriile florale pe care le creăm.

Epoleți florali pentru mirese

buchet mireasa cosmos delicat nunta 1 683x1024 1

În cadrul ședinței foto de la Casa Timiș din ianuarie, am realizat niște accesorii deosebite pentru rochia albă a miresei. E vorba despre epoleții florali.

Acest accesoriu a fost inspirat din arta lui PassionFlowerSue. Florile au fost montate pe un suport special care s-a mulat pe umerii frumoasei Irina, modelul nostru.

În funcție de complexitatea rochiei în partea de sus, poți opta și tu pentru un astfel de accesoriu. Se poartă foarte ușor în ziua nunții, nu te incomodează cu absolut nimic.

Din flori se pot realizate adevărate opere de artă, doar îndrăznește!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat