*
Nunți tematiceSedinta foto la Conacul Hagiesti

Sedinta foto la Conacul Hagiesti

Pe la inceputul lunii iunie, intr-o dimineata cetoasa, s-a intamplat o sedinta foto intr-un loc uitat, Conacul de la Hagiesti.

Cladirea este superba, fiind un conac vechi, impunator, plasat in mijlocul unor campii intinse, cu un rau curgator la poale si copaci seculari in jurul sau. Chiar are un cadru de vis si merita vizitat, astfel de locuri raman uitate din neglijenta autoritatilor, dar noi putem face ce tine de noi pentru a schimba in bine.

Cam asa arata Conacul de la Hagiesti.

De ce am ales acest loc?

Pentru ca noi admiram, mai degraba iubim aceste cladiri superbe, vechi. (vechi pentru ca cele noi nu prea mai vor sa se incadreze in astfel de concepte arhitecturale).

De cand l-am vazut, am simtit ca ceea ce noi vom crea, va fi aceeasi poveste cu conacul.

 

Imagini pentru conacul hagiesti

Eram noi, toate fetele, o multime de flori aparute de prin masina si niste rochii. Aaa..si niste caini si paznicul. Era sa uit de pazic. Cumva, conacul avea sa-si aminteasca putin din zilele lui placute. 🙂

Ce am vrut sa facem?

Pentru ca stiam ca in locul geamurilor vor fi scanduri, ne-am gandit sa cream cumva o instalatie florala care sa ii dea un anumit farmec. O instalatie florala care sa porneasca de la baza cladirii si sa urce pe conac. Am folosit o diversitate de flori, culori, dimensiuni diferite.

 

Pentru a intelege mai multe din potentialul locului si din farmecul sau, va las aici cateva din pozele facute de noi la acea sedinta foto la conacul Hagiesti.

Cu siguranta vor fi fost mai multe de spus despre acest minunat loc si poate multe de facut pentru el. Noi ne bucuram ca l-am descoperit si am realizat acele buchete de mireasa minunate.

Incercam sa unim aceste pasiuni ale noastre , florile si cladirile vechi. Speram de fiecare data sa ne iasa cat mai frumos.

Vezi toate pozele de la sedinte foto aici.

Cu drag,

Georgiana

Sursa foto: Wikipedia   

     Flori Sauvage