*
Buchete de mireasaDe ce să organizezi o nuntă de iarnă

De ce să organizezi o nuntă de iarnă

Nunta de iarnă – Deși multe mirese preferă o petrecere primăvara sau tomana, nunțiile de iarnă au un farmec aparte. Temperaturile scăzute, zăpada și natura specifică iernii, vor oferi nunții tale un cadru romantic inedit. Dacă vrei să afli cum și de ce ar trebui să iei și lunile de iarnă în considerare atunci când alegi perioada în care îți organizeză nunta, citește acest articol în continuare. 

Iarna mă duce cu gândul la pătrui călduroase, ceaiuri calde și condimente cu arome puternice, pe scurt, îmi amintește de ceva plăcut, cozy. Dacă vrei să organizezi o nuntă de iarnă, propunerea mea este să te joci cu ideea aceasta. Încearcă să organizezi ceva intim, confortabil și relaxant atât pentru tine cât și pentru invitații tăi.

  • Locație și decor de iarnă

Cum am spus, nunțile de iarnă trebuie să fie cozy, deci încearcă să găsești o locație intimă, pe care să o animi cu luminițe și diferite decorațiuni cu aspect rustic sau boho. O cabană poate fi locul perfect pentru o nuntă mică. Pentru decor poți folosi lumânări, conuri și crenguțe de brad pe care le poți agăța de sau pune de-alungul meselor. Joacă-te cu o paletă de culori cât mai naturală, în care maroul și verdele închis predomină. De asemenea, încearcă să adaptezi decorul la locația și anotimpul ales. Acest lucru te poate ajuta să și economisești – poți culege chiar tu conurile de brad sau crenguțele de brad.

Nunta de iarna Nunta de iarna Nunta de iarna

  • Mai puține nunți înseamnă și prețuri mai scăzute

Multe mirese visează la nunți pe plajă în lunile călduroase ale anului. Astfel, sfârșitul primăverii, vara și începutul toamnei restaurantele sunt pline în fiecare sfârșit de săptămână. Artiștii și fotografii sunt ocupați, iar prețurile cresc, fiind plin sezon de nunți.

În lunile de iarnă însă, totul este mai liniștit, astfel că poți obține oferte mai bune de la resaturantele tale favorite, fotografi și artiști. De asemenea, poți adăuga meniului clasic și câte ceva specific anotimpului rece, cum ar fi ceaiurile, cocktailurile de iarnă, turta dulce sau ciocolata caldă. Acestea pot face parte dintr-un candy bar cu tematică de iarnă.

Meniu Meniu Meniu

  • Aranjamentele și buchetele florale

Doar pentru că este iarnă, asta nu înseamnă că trebui să îți faci griji legate de florile care îți stau la dispoziție. Multe florării se aprovizionează cu flori crescute în seră pe tot parcursul anului. Pe lângă acest lucuru, o nuntă de iarnă iți oferă oportunitatea să folosești și alte elemente în aranjamentele și buchetele tale. Poți foloși cfructe uscate, crenguțe și conuri de brad. Acestea se integrează foarte bine în paleta de culori aleasă și oferă buchetului un aspect festiv.

Aranjament de nuntă Buchet de nuntă Buchet de nuntă

  • Rochia de mireasă

Rochia de mireasă pentru o nuntă de iarnă trebuie să fie într-adevăr specială. Rochile cu mâneci, diafane sunt cele mai populare la acest tip de nunți. De asemenea poți complimenta ținuta cu o haină sau un palton. Ținutele mirilor și peisajul de iarnă vor crea pozele perfecte.

Ținută miri Ținută miri Nunta de iarna

  • Mărturiile

O idee care mi se pare cu adevărat drăguță este să folosești mărturii cu tematică de iarnă. Poți oferi ceva care să le țină de cald invitațiilor tăi, cum ar fi mănuși sau eșarfe. De asemenea poți opta pentru mici decorațiuni sau bauturi calde, cum ar fi lumânările în formă de conuri de brad, mix-urile de ciocolată caldă sau chiar mici ghivece cu brăduți. Acestea sunt suvenirul perfect pentru ca invitații tăi să își amintească cu drag de nunta ta.

Mărturii Mărturii Mărturii

Dacă te încântă propunerile noastre și dacă vrei să afli mai multe despre noi, aruncă o privire peste portofoliul Flori Sauvage. aici.

Ei bine, acestea au fost ideile mele pentru o nuntă de iarnă senzațională, care va surprinde cu siguranță fiecare invitat. Deși iarna este anotimpul care ne face să ne retragem în casă, acest lucru nu înseamnă că o nuntă de iarnă nu are potențial. Din potrivă, aceasta îți oferă multe avantaje atunci când vine vorba de buget și decorațiuni.

 

Raluca Zdru

Sursă imagini: Pinterest

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat