*
Lumanari de botez sau cununieLumânări cu flori uscate – 4 motive pentru care să le alegi

Lumânări cu flori uscate – 4 motive pentru care să le alegi

Poate nu te-ai gândit până acum la ideea de lumânări cu flori uscate pentru evenimentul tău, fie că vorbim despre cununie sau botez. Noi îți vom spune în acest articol 4 motive pentru care să le alegi, deoarece aceste lumânări pot fi o alegere excelentă.

Să le luăm pe rând:

 

 

 

1. Rămân frumoase pe termen lung

În această perioadă plină de incertitudini, când evenimentele se pot amâna din scurt, să cumperi aranjamente florale poate fi un motiv de stres. Mai ales dacă vorbim de flori naturale, care sunt foarte perisabile.

lumanari cununie

În același timp, pentru anumite familii este important să păstreze lumânările de cununie sau botez pe termen lung, fie din motive religioase sau pur și simplu ca amintire.

Aceste lumânări cu flori uscate își păstrează frumusețea mult timp. Sunt realizate din flori conservate, care nu se ofilesc și nici nu se decolorează cu trecerea anilor.

2. Lumânările cu flori uscate sunt naturale

Din respect pentru natură și pentru toate frumusețile pe care ni le oferă, întotdeauna lucrăm cu materiale naturale. Astfel, lumânarea propriu-zisă este din ceară naturală de albine, turnată într-un atelier de la noi din țară. Ea poate fi simplă sau sculptată, fie cu motive tradiționale românești sau elemente florale.

lumanare de botezlumanare de botez

De asemenea, toate florile și texturile folosite în aceste lumânări sunt 100% naturale. Nu lucrăm cu flori sintetice, din plastic sau vopsite chimic. Rezultatul este mereu unul de bun-gust, simplu și de efect!

3. Florile uscate sunt disponibile în orice sezon

Fie că evenimentul tău are loc primăvara sau vara, sau chiar și toamna și iarna când nu mai sunt așa multe flori disponibile, lumânările cu flori uscate pot fi realizate oricând. Aproape toate florile uscate se găsesc tot timpul anului, fie că vorbim despre floarea miresei, grâu, lavandă, sau flori mai sofisticate precum hortensii, pampas sau lunaria.

flori uscate

4. Lumânările se potrivesc oricărui stil

Conceptul nostru de lumânări cu flori uscate se poate adapta pentru orice fel de eveniment, fie că vorbim de unul cu tematică rustică, elegantă, boho sau cât mai colorată. Prin tipurile de flori și texturi folosite, ne asigurăm că lumânările sunt potrivite locației de nuntă sau botez, și se potrivesc cu restul decorului.

În plus, aceste lumânări pot fi realizate în orice cromatică dorită, iar panglica cu care sunt legate poate fi asortată în stilul dorit, precum dantelă, iută sau catifea.

lumanare cununie

Dacă și tu îți dorești lumânări cu flori uscate pentru evenimentul tău, te așteptăm cu un mesaj pe contact@florisauvage.ro.

Putem crea oferte personalizate care să includă și buchet de mireasă, în caz că vorbim de o cununie, sau decor de cristelniță, dacă este vorba despre un botez. Portofoliul nostru poate fi consultat aici.

Iar dacă mai ai orice fel de întrebare, ne găsești pe mail, pe Facebook sau Instagram.

 

A scris cu drag,

Alexa