*
Decoruri de CraciunLa fiecare kit coroniță de Crăciun cumpărat, un copac va fi plantat!

La fiecare kit coroniță de Crăciun cumpărat, un copac va fi plantat!

Ne bucurăm tare mult să te anunțăm că și anul acesta oferim kiturile pentru coronița de Crăciun care să-ți împodobească casa de aceste Sărbători.

În plus, am făcut echipă cu Asociația MaiMultVerde pentru a da acestui kit un scop cu totul special: pentru fiecare kit cumpărat, voluntarii asociației vor planta un copac!

Dar să luăm povestea de la început.

Cum ne-a venit ideea

Campania de anul trecut a mers foarte bine și ne-a dat încredere și entuziasm să dezvoltăm ideea și să venim cu o variantă îmbunătățită a acestui kit.

Îți reamintesc că acest kit este, practic, un set ce conține toate ingredientele necesare creării unei coronițe de Crăciun 100% naturală, pe care să o poți realiza cu copiii, cu prieteni sau să îți oferi un timp doar pentru tine.

Astfel, am schimbat (un pic) lista de ingrediente din kit, pentru ca tu să creezi o coroniță bogată, cu mai multe elemente naturale, precum felii de portocale și lime și felii de mere, și am adăugat și o panglică festivă. În imaginea de mai jos poți vedea ingredientele din kit:

kit coronita de craciun

Ingredientele din kit pentru coroniță

Cumperi un kit și plantezi un copac

Poate că mai ții minte că în campania de anul trecut am ales să susținem Asociația Casa Bună, care ajută copiii din Ferentari să aibă o viață mai ușoară. În 2021 am decis să colaborăm cu Asociația MaiMultVerde, cu care rezonăm tare mult la capitolul sustenabilitate și grijă pentru natură.

Ne bucurăm să fim un atelier floral sustenabil, și ne dorim să susținem inițiative care au același scop ca și noi: un viitor mai verde. Așadar, prin achiziționare unui kit coroniță de Crăciun, practic cumperi un copac, pentru un viitor cu păduri sănătoase, de care să ne bucurăm cu toții.

Atelier online gratuit în Ajun de Crăciun

Fiecare kit vine însoțit de un mic tutorial care să te ghideze în procesul de creație al coroniței. Însă pentru că ne dorim să ne conectăm cu voi și să vă oferim o experiență faină de Crăciun, organizăm și un atelier online.

Atelierul este gratuit pentru toți cei care achiziționează kitul, în care o să meșterim împreună coronițe de Crăciun, ne încărcăm cu energie pozitivă și începem aceste sărbători cu voie bună.

atelier de craciun

Atelierul are loc online, chiar în Ajun de Crăciun (24 decembrie, ora 11). Mai multe informații despre atelier poți afla pe această pagină.

De ce să achiziționezi un kit coroniță de Crăciun?

1. Vei petrece timp de calitate cu cei dragi, creând o decorațiune de Crăciun unică, doar a voastră.
2. O poți oferi cadou cuiva căruia i-ar prinde bine o activitate creativă de sărbători.
3. Este un prilej minunat de relaxare și de exersare a creativității. Mindfulness, zicem noi
4. Vei avea o decorațiune naturală, de bun gust. Doar ce ne-a dat natura mai frumos în perioada asta.
5. Poți decide tu când vrei să o primești și îți va fi livrată la ușă de către un curier, în condiții de siguranță.
6. Poți alege dacă vrei să participi la atelierul online în care o să meșterim împreună coronițele din kit, sau preferi să o faci pe cont propriu, urmărind tutorialul video pe care o să ți-l trimitem. 
7. Faci o faptă bună de Crăciun și contribui la pădurile viitorului. 10% din prețul fiecărui kit va fi donat către Asociația Mai Mult Verde, pentru ca voluntarii lor să planteze câte un copac pentru fiecare kit.
coronita Craciun

Cam așa poate arăta coronița pe care o vei crea din kit

Cum comanzi un kit coroniță de Crăciun?

Acest kit costă 150 de lei, la care se adaugă transportul prin curier. Poți comanda atât în București, cât și de oriunde din țară. Moșul vine peste tot

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei să achiziționezi acest kit pentru coronița de Crăciun, fie pentru tine sau ca să îl faci cadou, te așteptăm cu un mesaj pe contact@florisauvage.ro sau aici.

 

Îți dorim un decembrie călduros,

Alexa

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat