*
Instalatii florale decorativeInstalatie florala urbana de la Street delivery

Instalatie florala urbana de la Street delivery

Instalatie florala urbana si amintirile unei minunate sedinte foto – despre asta vom scrie astazi aici.

Tema festivalului a fost poezia sau cum aducem poezia si natura in orasul in care traim. Fiecare proiect prezentat trebuia cumva sa aiba ca punct de plecare aceasta tematica.

Care a fost ideea noastra pentru Street Delivery ?

Ne-am dorit sa cream un colt de natura si poezie, folosind elemente naturale.

Florile aveau sa aiba un rol foarte important in realizarea acestui concept, asa cum era de asteptat.

Am pornit de la o panza prinsa pe un schelet metalic dar am tinut neaparat ca panza sa fie pictata manual. Multumim artistei pe aceasta cale!  De asemenea, pe panza poetul IvCelNaiv ne-a compus cu drag cateva versuri care sunau cam asa „Drumul pana foarte departate, Incape intre doua coperti de carte „. 

Apoi, dupa montarea propriu zisa a panzei, a urmat partea de montare a structurii de verdeata. Niste arbusti ar fi avut de comentat la acest capitol, daar i-am facut partasi la un frumos festival de pe o frumoasa strada din Bucuresti, Arthur Verona. Am folosit si viță salbatica, diverse crengute etc. Iata-ne mai jos! 🙂

 

Ne doream ca natura sa iasa afara din acest tablou, sa iasa in strada.

Asadar, am facut o continuare a potecii din imagine si la baza am asezat un strat de flori. Florile pareau sa fie o prelungire a tabloului, asta fiind si ideea noastra de altfel.

Povestea nu ar fi fost poveste daca nu am fi avut o rochie care sa se integreze perfect in peisaj. Pentru asta le multumim celor de la Chotronette.

instalatie florala urbana de festival colt de natura si poezie

 

Si cam asa a fost minunatul proiect cu Street delivery. Proiect la care am creat aceasta minunata poveste. Le multumim tuturor ca au facut parte din ea, fara implicarea tuturor nu ar fi iesit la fel de frumos.

Reactiile oamenilor ne-au bucurat foarte tare si ne-au cam dat aripi. Sa vedem oameni stand la coada pentru a se poza la panoul nostru a fost chiar unul dintre momentele alea in care iti dai seama ca a iesit bine. S-au pozat oameni, dar nu doar oameni. Am primit vizitatori din toate regnurile 🙂

 

Pana la urmatorul proiect super-mega-creativ, stati pe aproape, urmariti pagina noastra de Facebookpentru noutati si pagina de Portofoliu. (acolo ne expunem cu mandrie creatiile florale). 🙂

 

Cu drag,

Georgiana si Alexa