*
Instalatii florale decorativeInstalație florală de toamnă la Domeniul Cantacuzino-Florești

Instalație florală de toamnă la Domeniul Cantacuzino-Florești

Acum aproape un an realizam o instalație florală de toamnă la Domeniul Cantacuzino-Florești. Te invit să descoperi și alte modele de instalații florale pe site.

A fost un vis frumos să creăm într-un spațiu atât de plin de istorie și frumusețe. Chiar dacă pe vastul domeniu acum se mai află doar ruinele palatului, locul este de o frumusețe deosebită. Un lucru foarte bun este că există oameni ce au luat în serios această dragoste față de domeniu și se ocupă de aducerea lui în mijlocul comunității.

Dar haideți să vă povestim un pic despre ședința noastră foto de la Domeniul Cantacuzino.

Am ales o poartă istorică a domeniului și ne-am hotărât să creăm o instalație florală asimetrică, alcătuită din două părți. Ne-am gândit că ar arata bine ca una să tindă spre cealaltă, păstrând această frumoasă asimetrie.

Ca și tehnică, am folosit chicken wire, cu o bază solidă, grea, pentru a avea stabilitate. Ne-am prins cu sârmă câteva puncte ajutatoare pe stâlpi .

 

 

După această parte mai tehnică, ne-am apucat de așezarea stratului de verdeață. Am folosit, în principal, foliaj din natură. Fiind toamnă, e mai mult decât plăcut să culegi frunze din natură.  Mai jos, o să vă las imaginile cu instalație deja pe poziții, adică și cu flori. Din păcate, nu mai avem poze cu „work in progress”.

 

 

Nouă ne place tare mult cum a ieșit această instalație, mai ales cum se completează frumos cu restul domeniului. În spate, se vede o frumoasă alee cu castani.

Mai jos ne-am jucat. Cum suntem îndrăgostite incurabil de toata istoria clădilor vechi, ni s-a părut potrivit un shooting cu alură aristocrată, inspirat din acea perioadă.

sedinta foto instalatie florala artistica domeniul Cantacuzino Floresti -inspiratie nunta toamna

sedinta foto vintage instalatie florala artistica la Domeniul Cantacuzino

sedinta foto vintage la Domeniul Cantacuzino de la Florești Câmpina

buchet de mireasa inspiratie mireasa nunta toamna

Și iată-ne și pe noi, creatoarele acestui vis frumos.. 🙂

 

Sperăm că v-am aduc un moment de delectare vizuală și inspirație creativă pentru sufletele voastre.

De abia așteptăm să revenim pe acest domeniu minunat, parte din istoria noastră.

Pentru orice idee de instalație sau shooting, noi suntem la contact@florisauvage.ro

Dacă ți-a plăcut această frumoasă instalație florală de toamnă, te invităm și pe Pinterest. Acolo vei găsi multe imagini ce te pot inspira.