Lumanare de botez traditionala

Lumanare de botez traditionala facuta din ceara naturala si decorata rustic cu grau, lavanda si flori de musetel. Legata cu panglica de iuta si un mic accesoriu tricolor.Vezi si alte lumanari de botez din ceara naturala.

Aceasta lumanare este deosebit de frumoasa, fiind sculptata cu atentie de catre mesteri artizani din ceara naturala de albine. Ea in sine este speciala, iar prin adaugarea de flori potrivite devine si mai spectaculoasa. Folosirea de materiale uscate ca grau si lavanda asigura o viata lunga decoratiunii si se potriveste de minune cu un botez sau nunta cu tema rustica.

Lumanare de botez traditionala,  este de lungime medie si mai subtire decat lumanarile clasice pentru evenimente. Florile uscate sunt prinse cu usurinta, iar florile de musetel au sursa de apa proprie (fiole cu apa). Asadar, puteti fi sigur ca lumanarea va tine pe toata perioada evenimentului vostru, si chiar si mult timp dupa! Decorarea se poate face cu motive traditionale, precum modelul din poza, sau cu alte tipuri de panglici potrivite, ca de exemplu dantela sau sfoara.

Ne plac mult si florile de camp, asa ca gasesti pe site si multe materiale legat de buchete de flori de camp.

Vezi si alte modele de aranjamente florale pe care le poti folosi si la botez sau chiar la lumanarea de botez pe Pinterest.

Categorie:
Data: