Lumanare de botez cu flori albastre

Lumanare de botez cu flori albastre si mov delicate ca oxypetalum, lathyrus (floare de mazare) si lavanda. Asezonata cu grau si la final decorata cu panglici asortate si dantela.

Aceasta lumanare este deosebit de frumoasa, fiind sculptata cu atentie de catre mesteri artizani din ceara naturala de albine. Ea in sine este speciala, iar prin adaugarea de flori potrivite devine si mai spectaculoasa. Folosirea de materiale uscate ca grau si lavanda asigura o viata lunga decoratiunii si se potriveste de minune cu un botez sau nunta cu tema rustica.

Lumanarea este de lungime medie si mai subtire decat lumanarile clasice pentru evenimente. Florile uscate sunt prinse cu usurinta, iar florile de lathyrus si oxypetalum au sursa de apa proprie (fiole cu apa). Asadar, puteti fi sigur ca lumanarea va tine pe toata perioada evenimentului vostru, si chiar si mult timp dupa! Decorarea se poate face cu dantela si saten, precum modelul din poza, sau cu alte tipuri de panglici potrivite, ca de exemplu iuta sau sfoara.

Categorie:
Data: