Lumânare ceară naturală cu flori de câmp

Lumânare ceară naturală cu flori de câmp, perfectă pentru un botez sau ca pereche pentru o cununie. Vezi toate lumânările de botez și cununie aici.

Această lumânare, împreună cu perechea ei, au însoțit acest buchet de mireasă cu mușețel pentru o nuntă cu tematică rustică.

Pentru aceste lumânări am folosit un mix de flori de câmp, precum mușețel, garofițe, Lisianthus, frunze de mentă, fire de traista-ciobanului, flori albastre de Oxypetalum și câteva crizanteme.

Ne plac mult lumânările rustice, iar florile de sezon ne ajută să conferim un aspect cât mai natural, ca de proaspăt cules din grădină. În funcție de perioada în care are loc evenimentul, ne ghidăm după florile disponibile pentru a crea un design armonios.

Este o lumânare eco-friendly, ce nu conține burete floral. Noi ne-am propus să eliminăm acest material din tehnica noastră pentru că este atât toxic pentru oameni, cât și pentru mediul înconjurător (nefiind reciclabil). În plus, lumânarea este legată cu o panglică de iută și dantelă.

Dacă această lumânare ceară naturală cu flori de câmp te-a inspirat, ne poți scrie la contact@florisauvage.ro. Putem recrea un design asemănător, sau îți putem propune un design personalizat pentru evenimentul tău.

Te poți inspira și de pe pagina noastră de Pinterest, am strâns acolo tot felul de imagini sugestive.

Categorie:
Data: