Lumânare ceară naturală burgundy

Lumânare ceară naturală burgundy cu flori și texturi în nuanțe de alb, verde și grena. Vezi toate lumânările de botez aici.

Lumânările sculptate, din ceară naturală, sunt deosebite și se potrivesc cu flori în nuanțe cât mai naturale. Nouă ne plac tare mult și ne place să le decorăm cu texturi deosebite, care să confere un aspect inedit.

Pentru acest botez de băiețel am ales să nu mergem pe clasicele combinații de albastru, ci să ieșim un pic din tipare cu un mix de flori alb-grena-burgundy.

Astfel, am folosit bujori albi, Lisianthus ivoire, garofițe, Astilbe grena, gura leului burgundy, Astrantia alb-verzui. Nuanțele de verde le-am adus prin diverse crenguțe și prin mentă, o textură minunată și frumos mirositoare. Iar pentru acel touch special, am adăugat măciulii uscate de Scabiosa, care au conferit un aspect sauvage.

Este o lumânare eco-friendly, ce nu conține burete floral. Noi ne-am propus să eliminăm acest material din tehnica noastră pentru că este atât toxic pentru oameni, cât și pentru mediul înconjurător (nefiind reciclabil).

Pe noi ne găsești la contact@florisauvage.ro, ne poți scrie oricând.

Vezi și alte modele de lumânări de botez pe pagina de Pinterest.

Categorie:
Data: