CRISTELNIȚĂ BOTEZ FOREST

Un decor pentru cristelniță greenery, verde crud și proaspăt ca o plimbare în pădure vara. Vezi și alte idei pentru botez pe pagina noastră de Portofoliu.

Pentru a decora această cristelniță am folosit diferite tipuri de frunze, predominante fiind frunzele de ferigă și cele de Pistacchio. Prin ele am inserat câteva accente de Helleborus, Gypsophila și Astrantia, iar pentru un efect forest am adăugat conuri.

În mod normal, decorul pentru cristelniță se lucrează folosind burete floral.

Noi ne-am propus să eliminăm acest material din tehnica noastră pentru că este atât toxic pentru oameni, cât și pentru mediul înconjurător (nefiind reciclabil).

Așadar, este un decor realizat cu o structură de sârmă ce ulterior poate fi refolosită sau reciclată la deșeuri metalice.

Dacă ți-am stârnit interesul referitor la structuri de sârmă, iată o instalație florală suspendată, realizată sustenabil.

Întorcându-ne la tematica florilor de câmp, te invităm să vezi și lumânările de botez, mai ales cele rustice, se potrivesc de minune împreună.

Sperăm că ți-a plăcut decorul pentru cristelniță botez flori de câmp, iată și pe Pinterest o sumedenie de idei folositoare.

Pe noi ne găsești la contact@florisauvage.ro, ne poți scrie oricând.

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat

Data: