Buchet din floarea miresei

Un buchet din floarea miresei pe cât de simplu, pe atât de strălucitor.  Vezi și alte buchete de mireasă sau buchete cununie civilă pe site.

Ideea buchetului a venit de la mireasă, își dorea ceva simplu, nu foarte mare, care să fie parte din povestea sa. Rochia era cu inserții de piele, așa că buchetul a fost prins cu acea piele. De asemenea, panglica a fost din voal de mătase, la fel ca și rochia. A fost o potrivire foarte frumoasă, deloc forțată, mai degrabă delicat realizată.

Ne bucurăm foarte tare că am reușit să creăm un buchet din floarea miresei atât de frumos, mai ales că foarte multă lume consideră această floare neofertantă.

De asemenea, te invit să vezi și aranjamentele florale, realizate in stil rustic, in borcan de sticla. Au fost simple, alaturi de floarea miresei am mai folosit cârciumărese. Ni s-au părut cele mai potrivite stilului abordat de mireasă.

Pe pagina de Pinterest găsești mereu inspiratie pentru buchete, idei de decoruri, instalatii florale, etc.

De exemplu, in portofoliul nostru, vei găsi o instalatie florala sub forma de nor din care curge o floaie de flori mici. Ea a fost realizata doar din floarea miresei si prezentata la Festivalul Femei pe Matasari.

Scrie-ne la contact@florisauvage.ro pentru a creiona și povestea ta.

Categorie:
Data: