*
Buchete de mireasaDespre un buchet de mireasa la mare

Despre un buchet de mireasa la mare

Astazi o sa va scriu despre un buchet de mireasa la mare.

De cand am aflat ca in week end mergem la mare, nu mi-a stat gandul decat la imaginea unui buchet sauvage, pozat cumva la malul marii.

Hmm..cam greu de realizat asa in ultimul moment, vineri pe seara, dar am reusit.

Am fugit la piata de flori, sperand sa mai fie deschisa si, bineinteles, m-am invartit de o mie de ori pana am ales florile. Tot ce aveam in minte era un delphinium. Delphinium arata cam asa in poze

Tot asa arata si in piata de flori, unde am avut noroc sa il gasesc, la ceas tarziu in seara.

Cum e sezonul pentru lisianthus, l-am gasit intr-o mare de culori si texturi.

Imagini pentru lisianthus romanesc

Cromatica se contura, pornind de la acel delphinium in : bleu, piersica, portocaliu (aici am gasit niste trandafirasi cu un frumos degrade), alb (gura leului).

Ca si verdeata, am amesteacat florile cu pitosporum, un tip de verdeata ce contine si o nuanta de ivory pe frunza.

Gata, florile au fost cumparate, zarurile aruncate! Acum urmeaza joaca..:)

Partea care ne place cel mai mult, noua, adica mie si Alexei. Alexa a fost de data asta plecata si, din pacate, nu s-a putut bucura de acest frumos experiment.

Florile le-am lasat in apa peste noapte si , a doua zi, am plecat catre mare. Ajunsi la pensiune, am asteptat sa treaca furtuna si am inceput sa lucrez la buchet. Ca doar pentru ce venisem la mare ?! 🙂

 

Tocmai ce mi-am dat seama ca am si cateva poze din timpul realizarii lui (era cam intuneric acolo, la pensiune,sub niste copaci, daar am zis totusi sa le las aici, poate va vor fi de folos). Hai sa vi le arat:

 

  • Aici i-am creat baza, folosindu-ma de verdeata, acel pittosporum dragut.

baza buchet sauvage de mireasa

 

  • am inceput sa adaug flori, la sfarsit le voi taia coditele tuturor

  • Continuu sa adaug flori, mergand cu cele mai inalte(delphinium si gura leului) in directiile crengutelor de verdeata.

Ce e frumos atunci cand ai flori cu o lungime destul de mare, e ca ii poti da buchetului directii foarte frumoase. Nu foarte multe si nu simetrice ca stricam toata frumusetea acelui aspect neregulat. Cam asta a fost ideea structurii buchetului – un buchet neregulat, asimetric, bogat, sauvage.

Imediat ce am terminat buchetul, fuga cu el la plaja, sa-l pozam. 🙂 Am avut noroc ca furtuna trecuse, dar nu era prea departe si ne-a asigurat un fundal minunat.

 

 

 

Pozele sunt realizate cu telefonul, fara niciun filtru. Atat de frumoasa e natura din jurul nostru, asa culori frumoase are.. Plaja e cea de la Tuzla, unde am mers pentru prima data si mi-a placut enorm..

Iti las aici si link catre toate buchetele nostre de mireasa, precum si link catre sectiunea de pe Pinterest,care cu siguranta te poate ajuta daca esti in pana de idei.

 

Vrei sa te ajutam cu un buchet de mireasa sau cununie civila, scrie-ne : contact@florisauvage.ro

 

Cu drag,

 

Georgiana

Flori Sauvage