*
Nunți tematiceCununie pe plajă. Ce buchet alegi?

Cununie pe plajă. Ce buchet alegi?

Vremea de afară ne împinge să ne gândim la mare. Mulți dintre noi asociem marea cu momente frumoase, de relaxare, iar o ceremonie civilă pe plajă sună minunat.

Ce ne încântă este că, din ce în ce mai multe astfel de ceremonii, au loc. Și cum spuneam, ce poate fi mai minunat decât să te bucuri de mare într-un moment atât de special. Așa că astăzi ne gândim la o cununie pe plajă, chiar la malul mării. În România sau Grecia sau orice altă plajă ai tu în suflet.  Las aici portofoliul cu buchete de mireasă, poate te inspiră dacă ești în căutarea celui potrivit pentru tine.

Dar ce buchet alegi pentru o cununie pe plajă?

  1. Buchet de mireasă cu scoici și elemente marine

Aici ne referim la acele scoici, steluțe de mare și alte elemente ce te duc cu gândul clar la mare, plajă.

De curând, am realizat un buchet pentru o nuntă ce urma să aibă loc pe o plajă din Grecia. Mireasa și-a dorit ceva care să fie din aceste elemente marine, menționate de noi mai sus, dar să aibă și elemente mai strălucitoare, un strop de glossy, cum s-ar zice. Astfel, se va potrivi cu rochia ei. Lăsăm mai jos imagini cu el.

Considerăm că aceste buchete au farmecul lor, mai ales că sunt foarte în ton cu locul, dar pot fi și ușor personalizate.

Un alt aspect foarte important este că ele pot fi transportate fără grija persisabilității pe orice plajă din lume. Las aici un articol fain despre o insulă pustie din Grecia, poate vă inspiră…:)

nunta pe plaja buchet cununie la mare

buchet pentru nunta plaja Romania cununie civila la mare

buchet de mireasa cu scoici buchet pentru nunta plaja Romania cununie civila la mare

2. Buchet de mireasă cu flori uscate

Poți alege un buchet cu flori uscate pentru a îl putea avea pe orice plajă dorești. Fie că e vorba de o plajă din țară sau străinătate, nu ai grija florilor. Ele vor rămâne așa cum le-ai primit, singura condiție ar fi să ai grijă la împachetat. Trebuie să stea într-o poziție care să nu deterioreze florile pe durata transportului.

În imaginea de mai jos ai un buchet ce s-ar potrivi pentru o cununie relaxată, la malul mării. Fără așteptări elegante, doar simbolistica momentului. După cum puteți observa în imagine, conține și o orhidee. Aceasta este o floare ce poate rezista foarte bine la drum, având o simplă eprubetă cu apă.

inspiratie buchet nunta plaja la mare buchet de mireasa simplu flori uscate

sursa foto: https://www.pinterest.cl/pin/745768019529046041/ 

https://www.pinterest.cl/pin/31243791154747283/

3. Buchet pentru nunta la mare din flori proaspete

Ne place mult și ideea de buchet cu flori proaspete, naturale pentru o nuntă pe plajă. Îl poți aborda într-un stil care să se potrivească cu locul. Adică, noi considerăm că un astfel de buchet trebuie să aibă acel ceva dat fie de flori, fie de formă, fluiditate care să îl potrivească cu marea, atmosfera de nuntă pe plajă.

De exemplu, în buchetul de mai sus, pe care noi l-am considerat a fi potrivit pentru o nunta la mare, apare o floare numită Delphinium. Are o culoare superbă de bleu ce se potrivește cu cerul și marea nesfârșită. Nuanțe de nude te duc cu gândul la nisip, de asemenea, potrivite sunt și nuanțele de piersică, parcă te duc cu gândul la un apus frumos.

https://www.pinterest.cl/pin/3096293484905066/

O altă floare superbă de un albastru deschis este Oxypetalum și ar fi și ea foarte potrivită. O vedeți mai jos.

OXYPETALUM BRIDAL VICTORIA 40cm | Wholesale Dutch Flowers & Florist Supplies UK

Vedeți în poza de mai jos, o cromatică foarte frumoasă pentru nunta la malul mării.

https://www.pinterest.cl/pin/31525266125531249/

Mai jos, un buchet fără nuanțe de albastru, doar alb și verde, gri0-argintiu, dar, care ni se pare potrivit pentru o nuntă la malul mării.

Ce e interesant la acest buchet, este ineditul acestei suculente, te duce cu gândul la o comoară naturală, ce se găsește pe fundul oceanului. Știm, știm, imaginație multă! 🙂

În plus, are acele frunzulițe de seneccio, de un frumos verde argintiu. Forma lor parcă te duce cu gândul la corali.

https://www.pinterest.cl/pin/98727416822967117/

Alte buchete care ne plac și se potrivesc pentru o cununie la malul mării.

https://www.pinterest.cl/pin/495184921536028653/

La cel de mai jos, ni se pare interesant cum are o cromatică un mic mai diferită, un strop de moody acolo. Și texturile alese, adunate laolată, dau acel sentiment de legătură cu marea și libertatea inspirată de ea.

 https://www.pinterest.cl/pin/277815870747905792/

Sperăm că și-a plăcut să lecturezi acest articol. Dacă ai orice întrebare legată de flori sau buchete pentru o nuntă pe plajă, scrie-ne aici.

Răspundem cu drag și la mail: contact@florisauvage.ro

O zi minuată tuturor!

Georgiana

www.florisauvage.ro

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat