*
Coronite de toamnaCum a fost la cel mai frumos atelier de coronițe (de toamnă)

Cum a fost la cel mai frumos atelier de coronițe (de toamnă)

Azi revin cu impresii de la frumosul nostru atelier de coronițe de toamnă. Nu il laud eu asa singura, chiar a fost frumos.  Mie mi-a placut! Mai jos o sa va las si poze sa vedeti ce am facut si cum ne-am petrecut timpul. Vezi și alte coronițe de toamnă sau iarnă în portofoliu.

In luna noiembrie, ne-am adunat la o ceainarie din zona Gradina Icoanei si am „tinut” un atelier de coronite de toamna. Tinut e intre ghilimele pentru ca suna asa,a profesorat si eu vreau sa simt timpul asta ca timp petrecut intr-un mediu prietenesc si informal. 

Majoritatatea si-a ales sa faca structura de sarma pentru coronita, eu si alte doua domnite am ales nuielele.  Am fost mai avantajate ca si timp, am terminat muult mai repede Am scris aici despre cum se face baza sau structura  de nuiele pentru o coronita.Baza din sarma pentru coronita necesita mai multa migala,dar rezultatul e unul chiar frumos.

Hai sa ne uitam la poze!

Materialele pregatite pentru mintile creative

materiale coronița de toamna decorativa pentru usa casa decor
Fructe dovlecei decorativi Coronița de toamna decorativa pentru usa casa decor

Apoi, ne-am apucat de lucru.Cineva trebuia sa faca si coronitele,nu? Ceaiul bun de la ceainaria asta draguta ne-a fost aproape.Cookies too.

Si coronitele incepeau sa prinda contur.

Coronița de toamna decorativa pentru usa casa decor cu frunze si fructe
Coronița de toamna decorativa pentru usa casa decor

Aici eram gata cu primele coronite.

Hmm…Ce ziceti?

Au iesit frumoase toate. 🙂 Ce e minunat la aceste ateliere, oricare ar fi ele, e ca iti poti pune creativitatea la treaba. Intr-o lume in care suntem inconjurati de exceluri si taskuri, sufletul are nevoie si de pauze in care sa se joace ca un copil. Cam asta urmarim noi prin atelierele noastre.Sa cream momente de bucurie.

A scris cu drag despre un frumos atelier de coronițe,

Georgiana

 

Vezi multe idei de coronițe decorative aici,pe Pinterest!

Keep up with our workshops : https://www.facebook.com/sauvageflori/