*
Aranjamente floraleCe inseamna un aranjament floral stil Garden?

Ce inseamna un aranjament floral stil Garden?

In aceasta postare o sa discutam despre cum arata un aranjament floral stil Garden. Adica cum transpunem ideea de gradina si visare in cadrul unui eveniment privat (nunta, botez, aniversare), acolo unde trebuie sa pui in concordanta atat viziunea ta mirilor, cu spatiul si adaptat totul la bugetul alocat florilor. 

Sa o luam pe rand si sa expunem mai jos acele elemente care, zicem noi, ar da acel touch de intalnire intr-o gradina frumoasa.

Viziunea de astazi este aceea a unor aranjamente florale cat mai naturale, nu bogate, care sa  de asezate intr-o diversitate de vase .

set up aranjament flori masa de prezidiu inspiratie nunta aranajamente florale

 

1. Alegerea florilor

Aici florile ar trebui sa fie dintre cele cu tulpini mai ierboase, lejere,care au unduiri naturale. Imaginati-va cum ar arata niste tulpini de trandafiri atat de drepte si tari asezate in vasele de mai sus. Nu ar fi acelasi efect de lejeritate. Putem avea si trandafiri, cu siguranta, mai ales cei cu aspect de trandafiri de gradina, dar fiind mai bogati, ii vom aseza la baza vasului. Urmand ca pe verticala sa continuam cu flori mai subtirele, lejere.

Foarte important in alegerea florilor!

  • Tinem cont de sezonalitatea florilor. Este un criteriu ce ar trebui respectat mai mult pentru ca aduce tuturor beneficii. 

De exemplu. Florile din sezon vor avea un pret mai bun, comparativ cu perioada in care ele nu se mai gasesc atat de usor.

De asemenea, fiind in sezonul lor de inflorire, vor fi mult mai rezistente si mult mai bogate.

Bujorul e floare destul de cautata de mirese, dar trebuie sa tinem cont de sezonul lui. Altfel, ne putem trezi cu bujori de o calitate slaba, care atunci cand infloresc sunt mult mai saraci in petale. Cumva miresele vor „vedea” diferenta dintre realitatea bujorilor si pozele catre care tindeau. Ca si varianta, ii putem inlocui cu niste trandafiri de gradina bogati, ce se vor deschide foarte frumos, ca niste bujori.

Asadar, alegem florile in concordanta cu data evenimentului.

 

2. Vasele

 

inspiratie nunta primavara vara vase sticla flori colorate

 

In acest concept un aspect caracteristic ar fi vasele- sa fie de diferite dimensiuni si forme.

Cele din sticla pot pune in evidenta florile, mai ales daca avem niste floricele colorate, cum sunt cele de mai sus.

Putem avea si mix de vase aurii, argintii daca se vrea incadrarea intr-un spatiu mai elegant.

De asemenea, putem folosi vase ceramice diferite culori, pastelate de exemplu si completam cu florile in aceeasi cromatica.

3. Accesorii

 aranjament floral masa nunta lumanari pastelate inspiratie nunta primavara

accesorii aranjamente florale lumanari colorate sfesnice decor nunta

aranjament floral mese nunta botez outdoor greenery lumanari

Aici lumanarile pastelate completeaza atat de bine pictura, nu-i asa? Si felul in care sunt „lasate sa cada” acele petale, tocmai pentru a crea acel aspect de naturalete si dezordine ordonata.

 

Asadar, daca aveti in plan sa realizati un eveniment intr-un loc ce te duce cu gandul la natura, gradina, aer liber, atunci puteti opta pentru acest aranjament floral stil Garden. E o alegere buna in a completa atmosfera si de a crea acel tot unitar.

Va invit sa intrati pe pagina de portofoliu pentru a va inspira. De asemenea, puteti vedea si pagina de Pinterest.

 

Cu drag,

Georgiana

Sursa foto tulipina.com

Pinterest.com