*
Aranjamente floraleAranjamentele supradimensionale – Tendințele anului 2020

Aranjamentele supradimensionale – Tendințele anului 2020

Aranjamentele supradimensionale – Sunt decorațiuni de efect, care animează orice spațiu. Anul 2020 aduce numeroase tendințe florale neașteptate. Pe de-o parte avem stilul minimalist, care îmbină rafinamentul cu simplitatea, iar pe de altă parte, dorința de a ieși în evidență și de a ne arăta opulența nu a dispărut. Este supranumit anul diversității, în care orice idee cât de nebună, complicată și unică este bine-venită. În acest articol însă, vreau să vorbesc despre un trend care am observat ca ia amploare pe la nunțile cu aer modern, și anume folosirea decorațiunilor uriașe.

 

Cum am mai spus, anul 2020 este anul în care totul este la modă, un an al inclusivității în care poți să te joci cu diferite forme, mărimi și culori. Renunță la limitările unui singur stil și combină diferite elemente în culori și texturi variate. Acest lucru va oferi evenimentului tău un aer boem și romantic. Exagerarea unui singur element de decor este o modalitate foarte inteligentă de a atrage atenția asupra acelei piese. Poți construi întreaga nuntă în jurul acesteia, făcând-o atracția serii.

Probabil că te întrebi care sunt piesele de decor pe care le-ai putea exagera. Ei bine, când vine vorba despre nunți, unde totul trebuie să fie cât mai romantic, poți să optezi pentru baloane supradimensionale, pentru cupole de flori ceva mai exagerate în mărime, diferite instalații de lumini sau pentru decorațiunile pentru mese.

  • Baloanele

Eu cred că baloanele sunt o modalitate foarte frumoasă de a împodobi un spațiu. Varietatea de culori și forme disponibilă le fac decorațiunile perfecte pentru orice eveniment. Le poți folosi în diferite instalații si oferă un aer jucăuș și romantic încăperii. Dacă înlocuiești însă baloanele clasice cu unele ceva mai rotunde și mai mari, evenimentul va primi instantaneu un aspect modern. Baloanele albe sunt cele mai populare la nunți și mulți miri le personalizează pentru a se potrivi cu tema aleasă. Alături de baloanele mari, poți adăuga și numeroase alte baloane pentru un aspect inedit. De aici te poți juca cu tot felul de forme și culori.

Baloane Baloane Baloane

  • Luminile

Luminile pe care le folosești au un impact foarte mare asupra încăperii. Luminile galbene oferă în general un aspect romantic, în timp ce jocul de lumini colorate va asigura o petrecere pe cinste. Atunci când alegi luminile trebuie să ai în vedere locația nunții tale, dar și tematica aleasă.

Atunci când vorbim însă de decorațiuni luminoase de mărimi mari, candelabrele sunt primul lucru care îmi vine în minte. Un candelabru poate să ofere oricărei încăperi un aspect elegant și rafinat. Cu cât este mai mare cu atât va fi si mai impunător. Candelabrul poate fi pus peste ringul de dans, astfel încât invitații să se bucure de o aspectul acestuia pe tot aprcursul nunții. De asemenea, acesta poate fi împodobit cu numeroase flori, ghirlande sau verdeață, care oferă un aspect și mai romantic.

Lumini Lumini Lumini

  • Cupole de flori

Cupolele sunt elemente ceva mai noi în nunțile românești, dar care cresc în popularitate de la an la an. Acestea sunt fundalul perfect pentru pozele romantice din timpul nunții. Deci cu cât mai mare cu atât mai bine. Cupolele sunt piese fabuloase de decor care atrag atenția fiecărui invitat și care transmit tema aleasă de tine într-un mod clar. Dacă ai mers pe aspectul rustic poți folosi multe flori de câmp, dacă ți-ai dorit o nuntă romantică, o cupolă exagerată din trandafiri poate fi soluția perfectă. Orice tip de flori ai folosi aceste piese de decor vor arăta senzațional în poze.

Cupola Cupola Cupola

  • Decorațiunile pentru mese

Decorațiunile pentru mese sunt cea mai ușoară modalitate de a adăuga extravaganță nunții tale. Posibilitățile de a alcătui o astfel de piesă sunt infinite. Este recomandat însă să te consulți cu floristul tău pentru a stabili ce flori sunt cele mai potrivite pentru nunta ta. Diferitele condiții, cum ar fi temperatura și umezeala pot influența rezistența aranjamentului.

Decorațiunile florale pentru mese sunt piesa de rezistență a oricărei nunți, pentru că transformă încăperea într-un peisaj de vis. În funcție de atmoasfera pe care ți-o dorești poți merge pe culori închise sau pe nuanțe pastelate. Indiferent de culoarea pe care o alegi, un aranjament supardimensional va fi întotdeauna apreciat de oaspeți. Acesta va aduce un plus de rafinament nunții, mai ales dacă este ales așa încât să se potrivească cu tema.

Aranjamentele supradimensionale Aranjamentele supradimensionale Aranjamentele supradimensionale

Dacă iți plac ideile noastre, aruncă o privire și peste portofoliul nostru, aici.

Ei bine acestea au fost ideile mele pentru decorațiunile supradimensionale pe care le-ai putea folosi la nuntă. Sper că te-am inspirat să experimentezi cu noi elemente. Nu uita,  că anul acesta inclusivitatea este pe primul loc, deci orice ideee ai avea, acum este momentul să o pui în practică. Stilurile și tendințele nu mai au regulile riguroase de altădată, și elementele specifice unei teme pot fi folosite împreună cu altele complet diferite. Deci, este momentul să dai frâu liber imaginației și să organizezi nunta visurilor tale.

 

Raluca Zdru

Sursă imagini: Pinterest