*
Aranjamente floraleAranjamente florale pentru National Geographic

Aranjamente florale pentru National Geographic

Astazi o sa va prezint ce aranjamente florale am realizat noi pentru petrecerea de 10 ani a National Geographic Traveller. 

Am pornit de la culorile salii (nuante de crem ,maro, visiniu) , ideea de natura pura si toamnă. Cam toate aceste ingrediente, mixate, ne-au oferit rezultatele finale. Am insistat mult pe salbaticia si neregularitatea naturii. Crengute, frunze, macese, toate adunate si nascand o mica poveste in acel vas.

Am vrut sa schimbam in acelasi timp tiparul de aranjamente florale corporate si sa lasam frumusetea nestirbita a naturii sa primeze. Fara flori scumpe si bogatie de petale, ci doar incercand sa punem in valoare elemente naturale,salbatice, in concordanta cu National Geographic.

Stii ca si clientului ii plac atunci cand ii observi prima reactie.Daca ochii sclipesc, clientul exclama fericit „Woow! ” atunci e bine. Continuam cu amplasarea lor.

Hai sa vi le arat!

Ca si marime au fost cumva medii inspre mari.Inca o data, dovedit faptul ca natura ,asa cum e ea, e cea mai mare sursa de inspiratie.

Pentru scena ,trebuia sa gasim o varianta care sa nu incurce proiectarea pe ecran.Asa ca ne-am gandit la o varianta de aranjament floral realizat intr-o scoarta de copac. Eu una imi doream sa punem cat mai mult in evidenta superbitatea unor anemone ce ramasesera in atelier asa ca ele au devenit punctul central. Am folosit doar crengute si vreo 3 feluri de floricele. Apoi l-am asezonat cu cateva plante uscate .

Asa cum stiti ,sutem la inceput pe acest minunat drum al creatiilor cu flori. Ne -a bucurat mult increderea primita din partea celor de la National Geographic Traveller.Inca o data , le multumim!

A scris cu drag,

Georgiana