*
Buchete de mireasa5 idei de buchete cu pampas

5 idei de buchete cu pampas

Buchete cu pampas – 5 idei pe care vreau să vi le prezentăm astăzi, buchete ce nouă ne-au plăcut mult. Poate vă inspiră și vă ajută să vă găsiți buchetul de mireasă mult visat.

     1. Buchet de mireasă sauvage cu pampas

Nouă ne place tare mult acest buchet bogat și atât de relaxat. E un buchet pe care îmi doresc să-l refacem într-o variantă a noastră, dar păstrând ideea liniilor sale. Este foarte bine conturat din punct de vedere cromatic. Baza este în tonuri nude, iar orhideea apare neașteptat, asortându-se cu câteva fire de trandafir. Pampasul dă aici textură și te face să simți buchetul.

Noi l-am găsit pe site-ul cu rochia de mireasă, chiar vă invităm să vă delectați cu imaginile.

2. Buchet de mireasă în nuanțe de iarnă cu pampas

În acest buchet avem floricele asemănătoare din punct de vedere cromatic și toate au aspectul florilor uscate. Avem și Protea și flori de bumbac și floricele mici, alburii sidefate pe care, de regulă, le folosim ca element de textură în buchete sau aranjamente. Este un buchet frumos, creat din elemente ce aparent ai zice că nu se pot înâlni, dar iată… 🙂

Sursă foto: Pinterest

3. Buchet de mireasă romantic cu pampas

E un buchet minunat, în nuanțe de roz și piersică, completat foarte frumos cu pampas și crenguțe de Spiraea (acele floricele mici, albe).

Cât de delicat pare totul în aceste nuanțe…

Este creat de colegii de breaslă de la The Wedding Company.

4. Buchet simplu cu pampas

Ne-am dorit un buchet simplu și a ieșit un buchet simplu, dar de efect, cum se spune pe la noi.

A fost creat pornind de la acele floricele roz intens, numite Cosmos. Frumoase rău, ce apar la noi din vară și țin până toamna. Floricelele mici sunt Wax Flower roz (floarea de ceară pe care noi o îndrăgim tare mult). Buchețelul poate fi văzut și aici, in portofoliul nostru.

5. Buchet de vară cu pampas

Când am văzut prima dată acest buchet, m-am blocat un pic. Taare mult mi-a plăcut, mi se pare foarte artistic, atât de aerat și firesc, cu un aer de prospețime, dar și splendoare. Hmm… magic!

Pampasul imbracă acest buchet, îl îmbrățișează grațios și îi creează o structură potrivită. Eu l-am găsit aici.

Este minunat!

Cert e că toate buchetele au un anume stil, unele se vor a fi mai elegante, un pic mai clasice, altele, din contră, să curgă firesc florile, să pară un buchet proaspăt cules.

În toate am constatat că pampasul aduce un plus de bogăție, dar nu în sensul de opulență, ci, mai degrabă, o bogăție discretă, care ajută alte elemente să fie puse în valoare.

Acestea fiind spuse, așteptăm și ideile/propunerile/gândurile voastre referitor la aceste minunate buchete cu pampas.

 

Cu drag,

Georgiana

www.florisauvage.ro