Decor floral pentru nuntă la Narrative Events

Decor floral pentru nuntă la Narrative Events, o nuntă cât se poate de colorată și veselă.

Asta a fost și ideea de la care am pornit. Mireasa și-a dorit ca decorul floral să reflecte anotimpul- vara și să fie multă culoare. Aranjamentele să fie asemenea unei grădini înflorite, bogate.

Adevărul este că, la sfârșit, atât de frumos arăta totul încât nu ne mai opream din făcut poze.

Pe lângă aranjamentele florale de mese, arcada florală bogată, au mai fost și buchetele, accesoriile, lumânările și cristelnița.

A fost un Nuntez, cum l-au denumit mirii noștri, în mijlocul naturii.

Vezi aici tot portofoliul nostru iar aici toate aranjamentele florale.

Mesele au fost așezate în formă de U, iar prezidiul a fost decorat în același stil cu restul aranjamentelor, doar că mai bogat.

Atunci când decorăm astfel de mese lungi, întâlnite atât de des în locațiile de tip hambar, ne place să mergem pe ideea de ghirlandă cu verdeață, flori și fructe. Fructele completează foarte bine cromatic, dar și ca textură și aduc acel element de inedit în design.

Instalația florală a fost un element wow în toată organizarea. Reacția miresei atunci când a văzut-o pentru prima dată ne va rămâne mereu în suflet…Un moment tare prețios și drag!  A fost locul unde s-a oficiat și ceremonia religioasă pentru cununie, dar și pentru botez.

Așadar, dacă și voi visați la o nuntă cât mai aproape de natură (Narrative Events se află chiar într-un câmp), acest hambar dichisit și artistic este pentru voi.

 

 

 

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat

Data: