Cocarde pentru nuntă

Cocardele pentru nuntă, cunoscute și ca butoniere sau, mai simplu, flori de pus în piept celor dragi în ziua evenimentului cel mare.

Ce ziceți de ele? Poate vă întrebați: ”Se mai poartă, nu se mai poartă?”.
E o întrebare pe care multe mirese și-o pun atunci când stabilim florile.
Credem că răspunsul vine de la sine în fiecare poveste.
Asta pentru că unii miri aleg să le ofere tuturor invitaților (atunci când au un eveniment mai restrâns și lor li se par simboluri frumoase de dat cadou), iar alții nici nu vor să audă de ele (de obicei, lor li se par obiceiuri învechite).
Așa că pentru cocarde nu este o regulă. Le puteți oferi tuturor dacă doriți, sau doar părinților, nașului și mirelui. Sau doar mirelui și nașului.  Orice alegere care vă face pe voi fericiți, e o alegere bună.

Aceste cocarde pentru nuntă au fost realizate în tematică rustică, potrivite cu buchetul miresei și cu restul nunții. Noi le putem realiza cu florile și în culorile dorite de fiecare în parte, asortate cu ținutele celor care le vor purta și potrivite pentru designul general al evenimentului.

Cocardele pentru nuntă sunt ușoare și delicate, au un ac prin care se prind ușor de orice haină. În plus, ele rezistă câteva ore, astfel încât se păstrează frumoase pe toată durata evenimentului.

Te invităm să arunci o privire și pe pagina de Pinterest. Vezi și alte accesorii florale pe site.

Pe noi ne găsești la contact@florisauvage.ro, ne poți scrie oricând.

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat

Categorie:
Data: