Aranjament simplu cu bujori

Acest aranjament simplu cu bujori este perfect pentru un eveniment mic, intim. Vezi și alte modele de aranjamente florale pe site.

Aranjamentele au decorat o locație mică și cochetă pentru un botez. Frumusețea spectaculoasă a bujorilor și vasele simple de sticlă au conferit un aspect elegant, minimalist.

Pentru astfel de aranjamente micuțe, noi folosim de obicei un singur tip de floare care să aibă un aspect deosebit. Astfel, ea nu mai are nevoie să fie combinată cu alte texturi sau cu foliaj. Astfel de flori speciale sunt bujorii, dar și lalelele, gura-leului, floarea-soarelui, daliile, chiar și garoafele.

În funcție de sezon, vom alege florile cele mai potrivite cu tematica evenimentului, cromatica dorită și ce este disponibil în acea perioadă.

Aranjamentele pot fi gândite și ca element singular pe masă, sau ca mix de vase de diferite dimensiuni, precum în imaginea alăturată.

Pentru că e o bogată sursă de inspirație pentru noi toți, te invităm pe pagina de Pinterest pentru mai multe idei de decoruri cu flori.

Dacă ți-a plăcut acest aranjament simplu cu bujori sau dacă ai nevoie de recomandări pentru evenimentul tău, te invităm să ne scrii la contact@florisauvage.ro

Categorie:
Data: