Aranjament floral stil pictori olandezi

Aranjament floral stil pictori olandezi, realizat cu garoafe și alte flori de grădină. Vezi și alte modele de aranjamente florale pe site.

Acest aranjament artistic este realizat într-o amforă argintie și conține garoafe albe și fistic, iriși galbeni de grădină, panseluțe, viburnum, fritillaria, dar și flori de căpșuni și lămâi.

A fost o bucurie să îl realizăm în stilul maeștrilor olandezi pe care îi admirăm atât de mult pentru felul în care au reușit să surprindă frumusețea naturii.

Un astfel de aranjament stil pictori olandezi se potrivește la un eveniment elegant, într-o locație istorică sau într-o grădină deosebită. Poate face parte dintr-un decor care te duce cu gândul la grădinile de la Versailles sau la un conac vechi.

Pentru că ne dorim să fim cât mai prietenoase cu mediul, nu folosim burete floral, care este un produs toxic și nereciclabil. Acest aranjament este eco-friendly, iar florile stau direct în apă.

Pentru că e o bogată sursă de inspirație pentru noi toți, te invităm pe pagina de Pinterest pentru mai multe idei de decoruri cu flori.

Dacă ți-a plăcut acest aranjament floral stil pictori olandezi sau pentru a pune cap la cap ideile tale, te invităm să descarci Ghidul florilor de pe site sau să ne scrii la contact@florisauvage.ro

Categorie:
Data: