Accesoriu cu lalele

Pentru înfrumusețarea ținutelor recomandăm acest accesoriu cu lalele. Simplu și versatil, este potrivit pentru o mireasă ce vrea să iasă din tipare. De asemenea, poate fi folosit și pentru ședințe foto, petreceri tematice sau evenimente elegante.

Poți vedea aici mai multe accesorii florale.

Accesoriul cu lalele a fost realizat pe un suport de bentiță cu fetru, fiind foarte comod de purtat. Am folosit pentru crearea lui petale de lalele românești. Dar în funcție de preferințele tale, îl putem realiza cu orice floare cu petale mari.

Este un accesoriu de tip fascinator. Accesoriile fascinator pornesc de la tradiția britanică care spunea că la evenimentele regale femeile nu trebuiau să vină fără o pălărie pe cap. Cu timpul, aceste fascinators au devenit veritabile elemente de fashion, fiind foarte elaborate și cu adevărat spectaculoase.

Datorită tehnicii noastre de tratare și conservare a florilor, ne asigurăm că acest accesoriu se va menține frumos pentru mai multe ore, astfel încât să reziste pe durata întregului eveniment la care participați.

Sperăm că ți-a plăcut al nostru accesoriu cu lalele, iată și pe Pinterest o sumedenie de idei folositoare.

Pe noi ne găsești la contact@florisauvage.ro, ne poți scrie oricând.

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat

Categorie:
Data: