Povestea voastră de dragoste,
transpusă în design floral
artistic personalizat

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat

Te ajutăm să ai parte de o experiență de neuitat la nuntă, prin design floral special conceput pentru povestea și personalitatea voastră.

Te ajutăm să ai parte de o experiență de neuitat la nuntă,
prin design floral special conceput pentru
povestea și personalitatea voastră.

„M-am simțit sprijinită, ascultată, îndrumată și luată în serios. A fost un proces lin, care mi-a dat încredere deplină în voi”

- Maria, București

„M ati surprins in cel mai frumos mod posibil! Atat de mult mi a placut incat cu greu l am dat jos din mana in anumite momente in biserica.Foarte frumoase florile si culorile! Foarte elegant modul in care lucrati, faceti o treaba excelenta!”

- Cristina, București

„Fetele sunt minunate și fac magie din flori. Am avut totala încredere in ele pentru decorul floral și pentru buchetele de flori, atât pentru cununia civilă, cât și pentru cea religioasă și petrecerea de nunta. Le-am trimis idei de cum as vrea și ce coloristica ne dorim și ne au surprins intr un mod plăcut, fiind totul pe gustul nostru”

- Teodora

„Am crezut ca buchetelul de la cununia civila a fost minunat, insa am descoperit aranjamentul pe care il cerusem pentru decorul unei casute ( aranjament ce a fost cerut astfel- aceasta este camera, va rog sa va distrati, faceti ce simtiti, iar ce au simtit ele a fost sufletul meu) , urmat de piesa de rezistenta, minunatul meu buchet de mireasa- cu florile mele preferate-tuberozele.”

- Ana Maria

florile potrivite pentru nunta ta
buchet-de-mireasa-elegant-romantic-trandafiri-David-Austin-organizare-nunta-Casa-Timis
imagine 3
fairy elegant wedding theme mogosoaia palace organizare nunta palat aranajamente florale
aranjament floral elegant masa miri palatul Mogosoaia

Cel mai important moment din viața voastră

- Completat de un design floral care vă reprezintă -

Se apropie ziua nunții tale. Ziua la care ai visat încă de când ți-ai dat seama că partenerul de lângă tine este persoana cu care vrei să-ți petreci restul vieții.

Îți dorești ca acest moment să fie memorabil pentru voi și pentru persoanele dragi care vă vor fi alături în ziua cea mare. Nu vrei ca nunta ta să fie un eveniment ca oricare altul. Ci vrei să fie o zi specială, care vă reflectă doar pe voi doi. Este momentul în care tu și partenerul tău vă spuneți povestea voastră, ce v-a adus împreună. Totodată, vă conturează și noul început în relația voastră, ca soț și soție.

Tu ca viitoare mireasă ai deja o viziune despre cum vrei sa arate nunta voastră. Ai o idee cu privire la flori, la aranjamentele florale și ce s-ar potrivi cu locația. Știi că nu este de ajuns să selectezi aleatoriu câteva flori pentru a da viață viziunii tale. Ci vrei ca acestea să fie armonioase și să ofere o atmosferă aparte, de care să se bucure toți invitații. Iar acest lucru este posibil atunci când toate elementele florale creează împreună o poveste prin cromatica, stilul și florile potrivite. Aducând armonie între locatie, flori și restul detaliilor fine ce vă definesc pe voi ca și cuplu…

Vei putea transpune povestea voastră de dragoste într-un design floral memorabil, creat cu pasiune și cu grijă, într-un mod sustenabil.

Cine suntem noi?

Noi suntem Alexa și Georgiana, iar misiunea noastră este să creăm Frumos, cu grijă față de Natură.

Încă din noiembrie 2018, am visat să construim un atelier în care să creăm design floral premium într-un fel cât mai natural și artistic. Așa a luat naștere Flori Sauvage.

De atunci și până acum, am lucrat împreună cu peste 45 de mirese, care și-au dorit ca nunta lor să fie autentică și să arate povestea lor de dragoste, prin aranjamente florale alese cu grijă. Am adus la viață poveștile mirilor noștri în locații elegante, precum Casino Sinaia și Castelul Cantacuzino, la garden parties în locuri precum Grădina Lahovari și Cireșul Sălbatic, sau în wedding barn-uri precum Narrative Events, Green Spot, și altele.

De asemenea, în ultimii ani am avut bucuria să fim alese de mirese românce stabilite în străinătate, în țări precum India, Malta, Germania, Elveția, Franța și Marea Britanie. Le-am ajutat să aibă acel sentiment de încredere că sunt pe mâini bune și că distanța nu este un impediment în a avea nunta pe care și-o doresc. Fiecare mireasă a fost foarte încântată de designul floral pe care l-am construit special pentru ea, într-un mod sustenabil.

Pentru noi este deosebit de importantă comunicarea deschisă și transparentă atunci când lucrăm împreună, astfel încât tu să simți că ai în noi un partener dedicat. Suntem alături de tine pe tot parcursul pregătirilor, astfel încât tu să ai parte de cea mai frumoasă experiență atunci când alegi designul floral pentru nuntă. Și ne asigurăm că fiecare detaliu este ales cu grijă.

Pentru noi, designul floral este o artă, pe care o creăm din plăcere și din dorința de explorare a propriei creativitati. Suntem încântate că aranjamentele noastre florale au fost recunoscute de către publicații internaționale de renume, precum Wedding Sparrow, Bridal Musings, Adore Marriage, Want That Wedding.

O parte din aranjamentele și buchetele
pe care le-am realizat:

destination wedding nevermore academy cantacuzino castle romania sedinta foto nunta inspiratie castel
organizare nunta boho de toamna la gradina lahovari saftica aranjamente florale prezidiu idei decor
cosmos beauty

La ce experiență te poți aștepta dacă lucrăm împreună

1. Nunta ta va fi armonios completată de un design floral artistic, autentic și natural, care arată ca în pozele de pe Pinterest.

Astfel, tu ai parte de experiența la care visezi în ziua nunții, fiind înconjurată de florile potrivite, care creează atmosfera pe care ți-o dorești.

2. Ai siguranța că florile și aranjamentele pentru nuntă vor arăta exact cum ți-ai imaginat, cu ajutorul unui prototip realizat în avans.

Cu 1-2 luni înainte de eveniment, vom realiza un prototip pentru aranjamentele de masă. Astfel, tu vezi concret cum vor arăta aranjamentele. Iar noi ne asigurăm că am înțeles stilul și cromatica dorită. Pe baza acestuia putem face ajustări împreună, dacă este cazul.

3. Povestea voastră este elementul de la care pornim în designul floral.

Fiecare eveniment e unic. De aceea, rolul nostru este să transpunem personalitatea voastră în designul floral de la nuntă. Așadar, acordăm timp să înțelegem povestea voastră și ce vă definește ca și cuplu.

Nu vei primi o ofertă standard. Ci vom creiona de la zero o propunere de design care vă definește, personalizată pentru voi și potrivită locației alese.

4. Ai alături un partener de încredere, cu care comunici deschis și transparent. Nu o spunem doar noi, ci toate clientele ne-au confirmat asta.

“Cum am spus mai sus - comunicarea a fost excelenta de la bun inceput si pe tot parcusul!
Si in plus m-ati linistit enorm de mult inainte de nunta - mai ales cu aranjamentul din par super last minute! Va sunt recunascatoare forever chiar pentru un detaliu care pare asa mic acum cand ma gandesc, dar a fost asa de important atunci pentru mine.”

- Arina, India

“Foarte liniștita am fost, m-ați făcut sa fiu fără griji și sa fie un proces ușor.Cred ca cel mai mult, am rezonat cu partea voastra de a înțelege omul din fata voastra, ce ii place, la ce se gândește și cum le puteți combina și creea personalizat dupa fiecare client in parte. Mai simplu dedicarea acestui timp extra de a cunoaște omul. Hmm, fetelor voi sunteți chiar magice și ma bucur ca exista astfel de oameni care Creează din suflet.”

- Teodora, București

“Sincer, nu am absolut nimic de reproșat și nu văd ce ati putea îmbunătăți. Mi s-a părut totul extrem de organizat, impecabil, iar aranjamentele și buchetele cu bun gust și delicate. Ba chiar ati aflat de cununia religioasă ca o vom organiza lângă restaurant si ati avut grija sa fie flori si pe masa preotului, lucru de care uitasem complet. Am fost foarte fericiti in ziua nunții și voi ati contribuit. Va mulțumim inca o data!”

- Liana, București

5. Designul floral modelat pe cerințele tale se aliniază cu locația nunții.

Atât locația, cât și aranjamentele florale contribuie la peisajul pe care vrei să-l creezi la nuntă. De aceea, ne vom asigura că fiecare parte din design se potrivește cu locația și atmosfera dorite.

6. Știi exact care sunt pașii pe care îi parcurgem împreună. Fără suspans sau surprize neașteptate.

Avem traseul foarte bine clarificat în ofertă și îl primești în call-ul inițial de cunoaștere. Vei ști de la bun început ce primești din partea noastră și când anume.

7. Te bucuri de frumosul oferit de flori, într-un mod sustenabil.

Lucrăm cu grijă față de natură, fără materiale toxice. Ce înseamnă mai exact asta?

Nu folosim burete floral.
Acesta este în esență plastic, fiind toxic și nereciclabil.

Nu încorporăm elemente de unică folosință.
Minimizăm folosirea plasticului și a materialelor nereciclabile sau de unică folosință. Optăm, oricând este posibil, pentru produse sustenabile și refolosibile.

Nu folosim ambalaje din plastic.
Nu împachetăm buchetele în plastic, pentru a micșora cantitatea de deșeuri. De asemenea, acest lucru oferă buchetelor un aspect cât mai natural, gingaș și autentic.

Procurăm flori de la producători români.
Încercăm cu fiecare ocazie să ne procurăm flori care sunt în sezon, crescute la noi în țară de producători locali. Sunt mai proaspete și au un aspect mult mai viguros decat florile de import.

Cum putem contribui la
povestea voastră de dragoste
prin design floral autentic?

Cum putem contribui la povestea voastră de dragoste prin design floral autentic?

Pentru că e important pentru voi să știți de la bun început ce presupune acest drum, vă scriem mai jos exact pașii prin care vom lucra împreună la organizarea evenimentului.

Pentru că e important pentru voi să știți de la bun început ce presupune acest drum,
vă scriem mai jos exact pașii prin care vom lucra împreună
la organizarea evenimentului.

1. Discuție inițială

Organizăm o întâlnire virtuală inițială în care ne cunoaștem, vorbim despre stilul și tematica evenimentului și cum doriți să arate în mod ideal nunta voastră.

2. Ofertă

Vă trimitem o ofertă de preț personalizată și discutăm pe baza ei în caz că apar întrebări sau este nevoie de clarificări.

3. Rezervare

Semnăm un contract de prestări servicii și emitem factura de avans. Diferența de plată se achită la 3-5 zile după eveniment.

4. Prototip de aranjament de masă

Prototipul este un pas pe care îl facem pentru a ne apropia cât mai mult de designul potrivit pentru nunta voastră. Important este ca voi să aveți o idee cât mai reală asupra felului în care vor arăta aranjamentele în ziua nunții (cromatică, design).

Îl putem realiza cu o lună-două înainte de eveniment chiar la locație sau în atelierul nostru.

5. Evenimentul

Vom stabili împreună cu voi toate detaliile legate de program și livrare, astfel încât totul să fie gata conform planurilor voastre. Ne vom ocupa și de strângerea florilor după eveniment.

organizare nunta la casino sinaia aranjamente florale alb galben vas auriu elegant
aranjamente florale superbe nunta la casino sinaia sala oglinzilor
aranjamente florale nunta la castel Cantacuzino wedding castle inspiration imagini aranjamente florale

Adaugă armonie locației

Printr-un design floral autentic

Dacă vrei să-ți completezi nunta cu un design floral natural și rafinat, care vă reprezintă și contribuie la crearea unor amintiri de neuitat, primul pas este să completezi formularul de mai jos.

Ulterior te vom contacta pentru a stabili când putem avea o discuție inițială, pentru a ne cunoaște mai bine. Tot în cadrul primei întâlniri, vom afla povestea voastră pentru a descoperi ce stil de design floral vă reprezintă. Pentru că ne putem implica într-un număr limitat de evenimente în fiecare an, recomandăm să ne contactezi din timp. Ideal ar fi să pornim discuția după ce ai stabilit data evenimentului și locația.

cosmos beauty
cosmos beauty

Nunta voastră are o poveste unică

Nunta voastră are
o poveste unică

Care merită ilustrată prin florile potrivite vouă

Fiecare nuntă este deosebită. Iar această autenticitate se observă prin fiecare detaliu ales: de la cromatică, atmosfera dorită și personalitatea voastră, până la aranjamente florale, buchete și detaliile fine care vin în completarea locației alese.

Alături de noi, poți transforma ziua nunții într-un moment memorabil, care vă reprezintă și de care vă veți aminti cu drag de fiecare dată când vă uitați la fotografii. Vei primi suportul nostru la fiecare pas, astfel încât voi să aveți parte de acea zi specială pe care vi-o doriți.

Iar cu ajutorul prototipului pe care îl construim înainte de nuntă, ai siguranța că designul conceput este exact ce ți-ai dorit și completează perfect locația.

Dacă ești pregătită să ai parte de o experiență premium in pregătirea nunții tale și alegerea celor mai potrivite flori, completează formularul următor și te vom contacta ca să ne cunoaștem mai bine și să aflăm povestea voastră.

Întrebări frecvente

1. Oferiți și obiecte de decor și recuzită sau doar aranjamente florale?

Da, ne ocupăm și de partea de recuzită pentru evenimente. Și aici ne referim la tot ce înseamnă scaune, mese, tacâmuri, papetărie, decoruri etc. Astfel, te putem ajuta cu toate elementele necesare pentru a crea o poveste coezivă.

2. Cu cât timp înainte să vă contactez?

Pentru că ne putem implica într-un număr limitat de evenimente în fiecare an, recomandăm să ne scrii din timp. Ideal ar fi să pornim discuția după ce ai stabilit data evenimentului și locația.

3. Aș avea nevoie de cineva care să pună cap la cap toate elementele de recuzită, tot ce mă gândesc să contractez pentru nuntă. Voi mă puteți ajuta în acest sens?

Da, noi oferim și serviciul de Event Styling. Concret, ne vom ocupa să alegem toate elementele de recuzită potrivite pentru tematica evenimentului vostru. Astfel, totul va fi din aceeași poveste și vor forma un tot unitar.

Concret prin acest serviciu:

• Ne implicăm în a contracta toți furnizorii (logistică, papetărie, decor) și alegem elementele potrivite
• Menținem legătura cu ei (facturi, contracte) și adaptăm modificările ce pot apărea
• Ne asigurăm că totul este pus la punct în ziua evenimentului conform celor stabilite.

4. Puteți realiza design floral pentru evenimente doar din România, sau și din străinătate?

Da, pentru ambele variante. Privim fiecare nuntă ca pe o experiență pentru care creionăm o poveste, fără excepție. Fie că vorbim de un eveniment pe Valea Prahovei sau un destination wedding la Marea Mediterană, ne bucurăm să putem face parte din povestea voastră.

5. Pot afla niște costuri orientative pentru aranjamente florale ca să știu la ce să mă aștept?

Da, ne dorim să comunicăm cu tine transparent și clar încă de la început. Îți putem oferi o listă generală de prețuri orientative pentru produsele standard de nuntă. Ulterior, organizăm o întâlnire în care discutăm concret despre evenimentul tău și creionăm toate detaliile împreună. Pe baza informațiilor primite de la tine, calculăm oferta de preț astfel încât să reflecte designul personalizat pentru nunta ta.

6. De ce aveți nevoie ca să pregătiți propunerea florală pentru evenimentul meu?

Ne este de folos să știm ce fel de atmosferă îți dorești să creezi și ce te inspiră. Pentru întâlnirea noastră inițială, ar fi util să te gândești la stilul și eventuala temă a nunții, la cuvinte cheie care să definească evenimentul, la culori și elemente decorative care ți-au plăcut. Îți poți face și un moodboard în pregătirea întâlnirii, care te va ajuta să îți clarifici viziunea.

7. Dacă am întrebări de-a lungul pregătirii nunții, pot să vă contactez?

Desigur! Suntem alături de voi în toată perioada de pregătire a evenimentului, disponibile la telefon și pe e-mail.

CONTACTEAZĂ-NE