*
Instalatii florale decorativeDecor studio foto cu flori uscate

Decor studio foto cu flori uscate

Fotografiile sunt acele amintiri pe care le păstrăm veșnic și la care revenim constant atunci când ne simțim nostalgici. Putem să realizăm singuri multe dintre ele, dar atunci când apelăm la un profesionist, ei bine, lucrurile se schimbă total.

În cazul în care nu ați avut parte de o ședință foto profesională, fotograful nu doar face câteva poze, ci îți oferă o experiență. Mai ales dacă are în spate un decor studio foto cu flori uscate.

Imaginează-ți acest scenariu. Te-ai programat la o ședință foto de primăvară și a venit ziua stabilită. Te-ai machiat, ți-ar aranjat părul și ai pornit către studio. Acolo fotograful nu te așteaptă doar cu aparatul, ci a pregătit un „film” pentru tine.

De la decor până la hainele pe care tu le vei purta pentru poze, profesionistul a pus totul la punct pentru ca tu să te simți ca un model, să fii în lumina reflectoarelor, să te simți frumoasă și importantă.

Un decor studio foto cu flori uscate pentru poze care vor dura

A trecut vremea în care fotografii foloseau doar fundaluri simple. Culori de alb, de bleu. Ținem și acum minte pozele banale de la nunțile părinților noștri realizate în studiouri. Acum, fundalul unui studio foto trebuie să ofere o atmosferă, o experiență, să se potrivească cu anotimpul în care ne aflăm, dar și cu tematica sesiunilor foto pe care profesionistul dorește să le promoveze.

Fiindcă avem câteva bune prietene fotografe care ne-au realizat printre cele mai frumoase fotografii cu creațiile noastre florale, le-am întins o mână de ajutor atunci când și-au dorit o decorațiune care să reziste în timp și să fie ușor de montat.

Da, mușchiul ar fi fost un element cu o viață lungă, dar am zis să nu apelăm imediat la el, ci să ne lăsăm imaginația să se joace.

Așa ne-a venit ideea unor decorațiuni din flori și texturi uscate pentru studiourile foto ale colaboratoarelor noastre și nu numai.

decor studio foto flori uscate flori sauvage studio foto cadru cu flori uscate

Decorațiuni pentru totdeauna

Dacă fotografiile sunt amintiri care durează o eternitate, am zis să dăm naștere unui decor studio foto cu flori uscate care să aibă o viață la fel de lungă. Și ce fel de decorațiune poate trăi veșnic dacă nu una din flori și texturi uscate?

Prima dată am creat un astfel de design acum doi ani pentru Andreea Bordeanu, una dintre prietenele noastre dragi. Fiindcă, în fotografiile sale, îi place să se ducă în zona boho, ne-am gândit să mergem cu decorațiunea în această zonă, reflectând, astfel, și personalitatea Andreei.

Pe perete, Andreea a așezat un cearceaf alb, ușor șifonat, în fața lui a poziționat un scaun rotund și adânc, iar pe jos a așezat niște preșulețe maro, tot în stil boho. Pentru a completa această imagine, lângă oglinda în formă de floare, am realizat un fel de ghirlandă, doar că mai groasă și mai scurtă, folosind inclusiv elemente de galben, dar și texturi naturale, cum ar fi frunzele uscate.

decor studio foto cu flori uscate flori sauvage foto mama si fiica

Mai mult, am realizat cea de-a doua decorațiune pentru Osutădeoițe, o altă fotografă care imortalizează în special copii, dar și adulți. Pentru ea am făcut o decorațiune asemănătoare cu cea a Andreei Bordeanu, doar că în loc să mai adăugam elemente galbene, am optat pentru un aspect mult mai natural, dar tot în stil boho.

Fiindcă în fotografiile ei apar des copii, dar și mame, amica noastră de la Osutădeoițe a ales să completeze întregul design al studioului cu elemente albe care te duc cu gândul la inocență, delicatețe, puritate.

Ne-a plăcut tare mult ce a ieșit la final.

Un decor studio foto cu flori uscate ușor de montat și… mutat

Pentru acest tip de decorațiuni florale am ales să gândim un sistem de prindere simplu: am folosit agățători pe care le-am prins în spate.

Fiindcă este vorba de un desing de flori uscate de care te poți bucura ani întregi, am considerat că este esențial ca acesta să fie ușor de manevrat, depozitat și mutat.

Spre exemplu, fotografa celor Osutădeoițe a înlocuit simplu decorațiunea din flori uscate pe care am realizat-o în toamnă, a acoperit-o și a pus-o la păstrare pentru luna septembrie, apoi a înlocuit-o cu cea de Crăciun.

decor studio foto flori uscate boho fotografie artistica idei de cadru foto cu flori uscate

Fiindcă și-a dorit ca primăvara deja să vină în studioul ei, chiar săptămâna trecută am făcut pentru ea o decorațiune din flori uscate care să îți ofere acea atmosferă fresh, de primăvară. Pe lângă texturile uscate de bază, am introdus elemente roz, portocalii, verzi, dar și niște trandafiri uscați din buchete mai vechi pentru care am conceput noi petalele și le-am vopsit în culorile specifice.

Bineînțeles, un decor studio foto cu flori uscate nu este dedicată exclusiv studiourilor foto. Poți, fără problemă, să o introduci în orice locuință pentru un plus de creativitate și imaginație. De-a lungul timpului am văzut cum o astfel de decorațiune creată special pentru tine poate aduce un strop de magie unui spațiu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum Să Alegi Florile 
PERFECTE Pentru Nunta Ta?

Povestea voastră de dragoste, transpusă în design floral artistic personalizat